Search Menu
Bostaden är såld

Vänersborg - Mariero / Bangatan 25

Nu ges tillfälle att köpa och renovera en enrumslägenhet från grunden samt efter eget tycke och smak. Lägenheten säljs i stort sett som ett "skal". Den ligger på andra plan och har fönster åt två håll. Återställandet av ytskikt/tätskikt och installationer i lägenheten är bostadsrättsinnehavarens reparations- och underhållsansvar. Försäkringsbolaget ersätter skadan med hänsyn till åldersavdrag när det gäller ytskikt och tätskikt på golv och väggar (ej tak). Åldersavdraget beräknas på hela kostnaden för ytskiktet d.v.s. både arbetet och materialet. Enligt uppgift är avdraget 80 % (åldersavdraget är dock max 20 000 kr). Ersättningen bygger på hur det såg ut förut (här var exempelvis våtrumsmatta och -tapet i badrummet). Önskas en högre standard omfattas inte den delen av försäkringen utan hamnar på bostadsrättsinnehavaren. Den blivande köparen rekommenderas att ta kontakt med försäkringsbolaget innan kontrakts tecknande för att ha fått full insyn och förstått vad ersättningen beräknas kunna bli (kontaktuppgifter fås genom mäklaren) Lägenheten ligger i välskött brf. (Riksbyggen). Nära till buss, Pizzeria, mindre matbutik, vårdcentral etc. Ca 1 km in till centrum.

Vänersborg / Mariero
Bangatan 25
Final price: 130 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Community fee: 3 025 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vänersborg / Bangatan