Search Menu
Bostaden är såld

Vänersborg - Mariero / Bangatan 22

Här har ni chansen att förvärva en ljus och praktisk etta med fransk balkong i sydvästläge på Bangatan. Lägenheten har bl. a. enhetligt laminatgolv i hall, kök och vardagsrum, platsbyggda garderober och en sovalkov om hela 1,50 x2,20 meter. Fastigheten stamrenoverades under 1992-1993. Med lägenheten medföljer även en toppmatad tvättmaskin. Detta är en perfekt lägenhet för den som söker något mindre, månadsavgift: 2 758 kr/månad. Närhet till busshållplats samt gång-/ cykelavstånd till centrum och resecentrum. Bra kommunikationer till bl. a. Trollhättan och Göteborg. Närhet till servicebutik, skola, dagis, apotek, samt vårdcentral. Fönsterbyte skedde under 2011-2012. Uppfräschning av innergård och uteplatser har nyligen gjorts. Välskött brf. (Riksbyggen). Välkommen på visning!

Vänersborg / Mariero
Bangatan 22
Final price: 162 000 kr
Enclosed: 37 kvm
Community fee: 2 758 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vänersborg / Bangatan