Search Menu
Bostaden är såld

Vänersborg - Mariero / Marierovägen 8

Tillfälle att förvärva en yteffektiv gavellägenhet om 34 m² (vindsvåning) + inglasad balkong om nästan 8 m². Det här är ett perfekt boende för den som behöver ett studentboende, övernattningslägenhet eller varför inte som sin första lägenhet? Inglasad balkong med eftermiddags/kvällssol (väst/nordvästläge). Det höga läget ger begränsat med insyn. Köket är ljust och välplanerat, ljusinsläpp genom takfönster. Lägenheten har för sin storlek goda förvaringsmöjligheter med bland annat förråd i lägenheten om ca 1,2 m² och nära till vindsförrådet (som ligger på samma våningsplan). Innergård med uteplatser, grillplats, boulebana m.m. I direkt närhet finns bl. a. servicebutik, pizzeria och bra busshållplats. Gång-/ cykelavstånd till centrum och resecentrum, cirka en km. Från Vänersborgs resecentrum är det bra tågförbindelser till både Göteborg och Trollhättan, 11 respektive 50 minuter. Nära till matbutiken Willys. Den här lägenheten bör upplevas på plats!

Vänersborg / Mariero
Marierovägen 8
Final price: 270 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 2 401 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Vänersborg / Marierovägen