Search Menu
Bostaden är såld

Vänersborg - Torpa / Poppelvägen 84

Trevlig lägenhet om 3 r.o.k. med bra läge i området. Inglasad balkong med utsikt mot stora öppna gräsytor, härifrån är det stor potential till mycket sol (söder/sydostläge). Badrummet totalrenoverades under 2011 i samband med föreningens stamrenovering. Hela lägenheten har fräscha vitvaror från Elektro Helios t.ex spishäll, diskmaskin och tvättmaskin. Omtyckt förening, med tillgång till bl. a. gym, solarium och gästlägenhet med fem bäddplatser. Stor gräsbelagd innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Ca två km till centrum. Bra kommunikationer - via tåg (dubbelspår), restiden till Göteborg är ca 50 minuter.

Vänersborg / Torpa
Poppelvägen 84
Final price: 180 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 5 162 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Vänersborg / Poppelvägen