Search Menu
Bostaden är såld

Vemdalen / Landsvägen 5

Gästis i Vemdalen!

Nu ska Gästis i Vemdalen säljas! Här har man chansen att köpa en fastighet med många möjligheter. Idag drivs här ett vandrarhem där man hyr ut sexton rum och tre lägenheter. Fastigheten fungerar också bra för den som vill bo här permanent, kanske i en av de tre lägenheterna. Charmig byggnad med anor från 1843 med riktigt bra läge i Vemdalens by. I byggnaden finns förutom de sexton sovrummen med badrum/ tvättställ och de tre lägenheterna dessutom konferensavdelning, tre vackra matsalar, restaurangkök, gästkök, sällskapsrum, reception samt dam- och herrbastu. Under den ena delen av huset finns en gammal vinkällare byggd i sten. I en annan del av källaren finns ett praktiskt vallarum. På tomten finns även en stor ladugård med gott om förvaringsmöjligheter. Fiber är anslutet.

Vemdalen
Landsvägen 5
Final price: 4 200 000 kr
Fastigh.bet: Härjedalen Vemdalens Kyrkby 80:1
Totalareal: 13 072 kvm
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Vemdalen / Landsvägen