Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Knivsta / Ar
Hyvelgatan 37
Price: 1 225 000 kr

Knivsta - Ar / Hyvelgatan 37

Nyproducerade bostadsrättslokaler i Brf AR Företagspark i Knivsta

Med närhet till E4:ans påfart byggs nu dessa moderna och flexibla verksamhetslokaler i toppklass i det etablerade industri- och handelsområdet Ar i Knivsta. Att köpa en bostadsrättslokal ger möjlighet att anpassa lokalen helt efter verksamhetens behov, samt ger en låg månadsavgift. Lokalerna är vid inflyttningen komplett utrustade med WC/dusch, pentry och andra grundfunktioner. Möjlighet till en rad olika tillval finns för den som köper i ett tidigt skede av bygget. Föreningens fastighet kommer att vara utrustad med hiss och trapphus med möjlighet att nå övre plan separat. Fastigheten kommer att ha stängslad mark med elektrisk grind och bra parkeringsytor. Fast pris 1.225.000 kr för lokal om 190 m² och en preliminär månadsavgift på 5.614 kr. Fast pris 1.275.000 kr för lokal om 200 m² och en preliminär månadsavgift på 5.909 kr. För hörnlokaler med fönster även på gaveln tillkommer 50.000 kr. Det finns möjlighet att förvärva och slå ihop flera lokaler om så önskas och anpassa dessa efter behov.

Facts
Byggnadssätt
  • Built
    2016
  • Building type
    2-plan
Övriga upplysningar
  • Tillträde årsskiftet 2016/2017. OBS: Vissa av bilderna visar extrautrustade lokaler, kontakta mäklaren om vad som ingår i standarsutförande och vilka tillval som kan göras. Om det vid tillträdet finns osålda lokaler köper Main Stay och dennes finansiärer dessa för att garantera fulla avgiftsintäkter till bostadsrättsföreningen. De garanterar även alla avgifter till föreningen under första året från tillträdet som säkerhet om någon bostadsrättshavare skulle komma på obestånd eller liknande.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten