Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Librobäck
Libro Ringväg 45
Price: 1 695 000 kr

Uppsala - Librobäck / Libro Ringväg 45

Nyproducerade bostadsrättslokaler säljes till fast pris.

Nu produceras äntligen nya bostadrättlokaler i Librobäck som blir klara under sommaren 2016. Förra projektet i Uppsala såldes snabbt slut. Lokalerna säljes till fast pris där priset för en lokal om 241 m² fördelat på två plan är 1.695.000 kr. Månadsavgiften kommer att bli 5 724kr. Stor port för lager/verkstad och möjlighet att inreda kontor på plan 2. Gemensam hiss i varje hus där du även kan nå lokalen på plan 2 via en loftgång. Mycket flexibla och passar till de flesta verksamheter. Behöver ni mer än 241 m² så köper ni flera bredvid varandra. Det finns även motsvarande lokaler om 166 m² i angränsande hus där samma möjlighet finns att köpa en eller flera. Lokalerna säljs i ett grundutförande endast med fantasin som begränsning över hur respektive kund vill utveckla sin lokal.

Området
Vägbeskrivning
  • Vägbeskrivning
    Om du kommer från centrala Uppsala eller från Bärbyleden så följer du väg 272 Gysingevägen/Börjegatan en liten bit. När du har bilprovningen på höger sida saktar du in och tar av nästa avtagsväg till höger. Du är nu på Libro Ringväg. Enklast är att följa Libro Ringväg åt vänster så är du snart på nr 45 där bygget pågår.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten