Din mäklare på norra Costa Blanca

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset

Vårat område omfattar bland annat- Gran Alacant, Alicante stad, Arenales del Sol, Playa San Juan, El Campello, Busot, Villajoyosa, Finestrat, Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea samt Calpe. Vi gör även vårt yttersta för att hitta din drömbostad på andra orter inom vårat område.

Låt oss leta åt dig! Vi kan områdena och hjälper dig hitta precis det du är ute efter, Söderläge? Takterrass? eller nära till Golfbanan? Ring eller maila in dina önskemål och låt oss göra den spanska bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats för dig!

Mäklarhuset Alicante kan norra Costa Blanca!

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset Alicante erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder på norra Costa Blanca.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Alicante idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Aktuella försäljningar
Visa alla 50
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion