Playa de San Juan

Playa de San Juan är Alicantes mest berömda strand med sandstränder ända från El Campello till Cabo de las Huertas udde. I området finns det allt från vackra bostäder, butiker, företag, samhällsservice, barer och restauranger för allas tycke. Den 7 km långa sandstranden med högkvalitativ sand kantas av bedårande palmer och är en perfekt plats för långa rogivande och energigivande promenader, svalkande drycker och mat för längtande magar.

Med bara några minuter in till Costa Blancas huvudstad Alicante kan du kombinera strandliv, storstadsliv och kultur beroende på vad du är ute efter. Alicante har ett rikt kulturarv med spännande historia, ett varierat landskap och arkitektur med vackra parker, trädgårdar, sevärdheter och stora shoppingmöjligheter.

Kommunikationerna är väldigt goda med Tram (spårvagn) som går mellan Alicante stad och Denia. Hållplatser finns b.la. Alicante centrum, Playa de San Juan, El Campello, Villajoyosa, Finestrat, Benidorm, Albir och Altea. Väldigt smidigt att ta sig runt samt till en rimlig kostnad.

Aktuella försäljningar
Visa alla 50
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion