Evelina Hultqvist

Med ett stort engagemang och med kunden i fokus hjälper jag till att förmedla en trygg bostadsaffär under hela processen. Jag tar mig an varje bostadsaffär med en hög servicenivå och en stor dos kämpaglöd - allt för att ni ska bli så nöjda som det bara går. Är du intresserad av att köpa eller sälja en bostad i Ängelholm med omnejd så tveka inte att kontakta mig.

Bästa möjliga förutsättningar till en lyckad affär

Varje affär är unik och mitt mål är att det ska kännas tryggt, vara enkelt och framgångsrikt för både säljare och köpare. Genom att skapa en skräddarsydd bostadsförsäljning ger både säljare och köpare bästa möjliga förutsättningar till en lyckad affär. Mitt mål är att mina kunder ska känna sig så nöjda och trygga att de vill rekommendera mig till sina nära och kära!

Om mig

Utöver min fastighetsmäklarutbildning har jag en ekonomexamen från att ha läst internationell marknadsföring i Halmstad. Jag har ett genuint intresse för mina kunders unika livssituationer och ett ödmjukt bemötande skapar goda förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete. Min ambition är långsiktiga affärsrelationer med återkommande kunder.

Evelina Hultqvist Fastighetsmäklare
Evelina Hultqvist

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Evelina har 4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 5 omdömen
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering