Fredrik Persson

Fredriks ambition är att din resa till eller från en ny bostad ska bli en bra upplevelse och garanterar dig att du som kund får en lyhörd mäklare med stort intresse för just din bostad. Vid en försäljning med Fredrik betyder det att ni kommer överens om vad en lyckad bostadsaffär innebär för just dig och därefter ser till att nå de mål som ni sätter upp tillsammans.

Unna dig en ovanligt lyhörd mäklare!

Du som kund, köpare eller säljare, ska alltid känna ett stöd hos Fredrik som mäklare genom hela din bostadsaffär. Med ett utlovat leende på läpparna och en ödmjukhet utöver det vanliga eftersträvar han att varje kund får en unik upplevelse och därför gärna rekommenderar honom vidare.

Fredrik som mäklare

Målsättningen är alltid att överträffa kunders förväntningar. "Att vara lyhörd för vad köpare och säljare har att säga är av yttersta vikt då vi förmedlar bostäder vilka är de kanske största investeringarna vi gör i livet." Vill du på ett proffsigt sätt genomföra din nästa bostadsaffär? Ta då steget och kontakta honom för rådgivning.

Fredrik Persson Fastighetsmäklare
Fredrik Persson

Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Fredrik har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 18 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering