Maja Ljeljak - mäklare i Ängelholm

Jag ger ett stort personligt engagemang i varje affär och mina kunder upplever mig som omtänksam, lyhörd och driven. Varför jag valde att bli fastighetsmäklare är inte bara för att jag brinner för försäljning utan för möjligheten att få vara del i och hjälpa mina kunder i deras kanske livs största affär. Med stor noggrannhet hjälper jag dig att på ett tryggt sätt genomföra din bostadsaffär.

Unna dig en ovanligt lyhörd mäklare!

Varje bostadsaffär är unik och olik den andra vilket kräver en mäklare som är lyhörd och anpassningsbar. Därför är det viktigt för mig att vara insatt i er situation för att ni ska få den bästa upplevelsen av er bostadsförsäljning. Min uppgift är att göra din bostadsaffär till din livs bästa affär, denna uppgift tar jag mig ann med engagemang och omsorg.

Med kunden i fokus

Målsättningen är alltid att överträffa kunders förväntningar. Att vara lyhörd för vad köpare och säljare har att säga är av yttersta vikt då vi förmedlar bostäder vilka är de kanske största investeringarna vi gör i livet. En god kundrelation som präglas av tillgänglighet, trygghet och kunskap är min vision för en lyckad bostadsaffär med nöjda säljare som köpare.

Maja Ljeljak Fastighetsmäklare
Maja Ljeljak

Fastighetsmäklare

Kontor: Ängelholm
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.