Maja Ljeljak - mäklare i Ängelholm

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (5 omdömen)

Jag valde att bli fastighetsmäklare för möjligheten att få vara del i och hjälpa mina kunder i deras kanske livs största affär. Med stor ödmjukhet hjälper jag dig att på ett tryggt sätt genomföra din bostadsaffär. En god kundrelation som präglas av tillgänglighet, trygghet och kunskap är min vision för en lyckad bostadsaffär med nöjda säljare som köpare.

Om mig som mäklare

Varje bostadsaffär är unik och olik den andra vilket kräver en mäklare som är lyhörd och anpassningsbar. Därför är det viktigt för mig att vara insatt i er situation för att ni ska få den bästa upplevelsen av er bostadsförsäljning. Målsättningen är alltid att överträffa kunders förväntningar.

Hör av er för en fri värdering

Välkommen att bjuda hem mig om du funderar på att sälja, eller ring om du känner för att ventilera dina tankar om huruvida det är läge att sälja eller inte!

Maja är en väldigt driftig och energisk mäklare. Ville det bästa för oss i alla avseenden. Hade kontinuerlig kontakt vid minsta, lilla som hände.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.