Sök Meny

Hetaste inredningstrenderna i höst!

Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli har laddat med massor av härlig höstinspiration i form av nydesignade möbler och stilsäker inredning. Fram med värmande plädar, gosiga kuddar och attiraljer i höstens hetaste färger; rosa, vinrött och senapsgult. Vilka är då de hetaste trenderna i höst? Här har en av Chilli’s inredningsexperter Johanna Niva listat de senaste trenderna:

1. SENAPSGULT
Färgen som vi inte kan få nog av - Senapsgult! Den har hängt med ett tag, men i höst är den hetare än någonsin. Vi ser den på soffor, fåtöljer, sittpuffar, kuddar och annan inredning! Färgen bryter snyggt av mot mörka färger som svart, mörkblått och grått genom att skapa en effektfull kontrast. Men matcha gärna med andra färger som rosa och vinrött som är minst lika heta i höst.


Supersnygga senapsgula soffan Nerf.

2. NATURMATERIAL OCH JORDFÄRGER
Naturmaterial som läder, trä, sten, marmor och linne är helt rätt i hemmet i höst. Vi ser det både på möbler och inredningsdetaljer. Dukar, löpare och servetter i linnetyg till höst-dukningen i kombination med nya dynor i läder till stolarna tar matrummet till nya höjder i höst. Eller varför inte investera i ett vackert, rustikt matbort i trä med sann vintage-stil?

Naturmaterial går hand i hand med jordfärger som vi ser mycket av i höst på inredningsdetaljer och framförallt på textilier som kuddfodral, sängkläder och handdukar


Chillis har ett brett utbud av inredning.

3. METALLER
Glänsande metaller! En trend som fortfarande håller i sig, trots att den hängt med några säsonger. Men inte oss emot! Vi älskar varma, glänsande metaller som koppar, guld och mässing. Höstens stora trend är dock silvermetallic men trots detta fortsätter de varma metall-färgerna att vara en storsäljare. Belysning i metall är ett fantastiskt sätt att bryta av med och samtidigt skapa ett stämningsfullt ljus.


Capital taklampa i mässing.

4. SAMMET
Nytt för i år är sammet! Vi ser sammet främst på möbler som soffor, fåtöljer och fotpallar, men även på kuddfodral och gardiner. De trendigaste färgerna är mörkblått, smaragdgrönt, vinrött och gammelrosa.

 5. FÄRGGLADA MÖNSTER
Mönster och färg ser vi mer av än någonsin den här hösten! Det är så enkelt att lyfta ett helt rum bara genom att lägga till lite färg och mönster med hjälp av detaljer som kuddar, dukar och gardiner. Under årets mörkare årstider behöver vi lysa upp våra hem och fylla på med inspirerande färger och mönster som har en uppiggande effekt!


Kuddfodral i härliga höstfärger.

På Chilli har du råd att höstpiffa ditt hem med de allra senaste trenderna. Besök www.chilli.se eller någon av butikerna och låt dig inspireras! Nu hälsar vi hösten 2017 välkommen!

TA DEL AV FLER ERBJUDANDEN!
Skapa ett konto hos Mäklarhuset så får du tillgång till fler erbjudanden och inspiration från Chilli! Dessutom får du tillgång till flera smarta tjänster som förenklar både för, under och efter din bostadsaffär – allt ifrån erbjudanden och rabatter till visningar och bevakningar av bostäder.

 

Liknande artiklar
Sponsrade länkar
Guider & Tips
Bygga ut och bygga om
 • Förläng utesäsongen med ett uterum.
  Förläng utesäsongen med ett uterum.

  Inomhus blir utomhus med ett mysigt uterum! Dessutom är det ett enkelt sätt att öka på din levnadsyta.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

 • Att tänka på för ett lyckat altanbygge
  Att tänka på för ett lyckat altanbygge

  Bygg en altan till sommaren och få ett helt extra rum att umgås i. Här är några tips för ett lyckat altanbygge.

 • Nytt kök med små medel
  Nytt kök med små medel

  Att sätta egen personlig prägel på köket behöver inte betyda en helrenovering där man river ut allt. Här är bästa tipsen till hur du kommer billigt undan för en ny känsla i köket.

 • Renovera tidstypiskt 40-tal
  Renovera tidstypiskt 40-tal

  Inget krimskrams men hemtrevligt och funktionellt i bra kvalitet. Bostäder från 40-talet kan vara byggda i funkisstil men oftast med ett mjukare formspråk. Här är de mest tidstypiska 40-talsdetaljerna!

 • Renovera tidstypiskt - sekelskifte
  Renovera tidstypiskt - sekelskifte

  Spröjsade fönster, burspråk, Carl Larsson och ett vackrare hem för alla. Kring förra sekelskiftet mellan 1890 – 1910 förekom många olika byggnadsstilar parallellt men den stil som fått kraftigast genomslag är jugend. Här är detaljerna kring den tidens ”ljust och fräscht”!

 • Vad får man renovera i sin bostadsrätt?
  Vad får man renovera i sin bostadsrätt?

  Dags att fixa lägenheten till din drömlya! Är du osäker på vad du får göra och inte göra för ingrepp i bostadsrätten ta hjälp av Mäklarhusets renoveringschecklista.

 • Renovera tidstypiskt 60-tal
  Renovera tidstypiskt 60-tal

  Mexitegel, plåt och betong. Husen uppförda på 60-talet är rationellt byggda för ett bekvämt och praktiskt boende. Här är några tidstypiska 60-talsmarkörer att inspireras av!

 • Mer plats– Mäklarhusets bygglovsguide
  Mer plats– Mäklarhusets bygglovsguide

  Läget på huset är perfekt, men kanske behöver du bygga ut eller om för att få plats med allt du drömmer om. Här är en lista över vad som kräver bygglov och vad som är bygglovsbefriat!

 • Skriv avtal med hantverkaren!
  Skriv avtal med hantverkaren!

  Tummen mitt i handen men stort renoveringsbehov? Låt ett proffs göra jobbet! Men var noga med att skriva avtal. Här är våra 6 tips på vad du ska tänka på när du anlitar hantverkare.

Hemkunskap
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Sju sätt att renovera miljövänligt!
  Sju sätt att renovera miljövänligt!

  Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.

 • Deklarationsdags!
  Deklarationsdags!

  Har du sålt en bostad under 2016 så är det dags att deklarera försäljningen i år.

 • Fixa rätt belysning
  Fixa rätt belysning

  Tänk till lite extra när det kommer till ljussättning av ditt hem. Effekten av flera ljuspunkter och en genomtänkt plan för funktion och stämningsljus kan göra stor skillnad!

 • Barnsäkra hemmet - Mäklarhusets barnvänliga checklista!
  Barnsäkra hemmet - Mäklarhusets barnvänliga checklista!

  Under en period i livet får man rigga bostaden för nyfikna fingrar och ostadiga små ben. Här är bästa tipsen som gör livet lite lugnare hemma!

 • Flytta ut och njut i vårsolen!
  Flytta ut och njut i vårsolen!

  När vårsolen börjar lysa och den första värmen kommer vill man ut i trädgården eller sitta på balkongen och njuta av fågelkvitter, blommor och grönska.