Spara energi från fjällstugan med Greenely-appen!

Förra månaden introducerade vi energiappen Greenely som hjälper dig få överblick över ditt hems energianvändning och minska dina energikostnader, helt kostnadsfritt. Nu har det dessutom blivit enklare än någonsin att komma igång med tjänsten då det räcker med endast ett personnummer för att koppla upp din eldata, vare sig du är hemma, sitter på bussen eller är uppe i fjällen och åker skidor!

Ladda ner appen gratis för iPhone och Android för att komma igång redan idag och se om du har en bättre elanvändning än liknande hushåll. Via appen kommer du att kunna följa ditt hems elanvändning på timnivå, identifiera dina energitrender och lära dig mer om vilka praktiska åtgärder du kan göra för att minska din energianvändning.

Nu finns det även en helt ny inspirationsdel i appen som samlar intressanta artiklar kring energi och hållbarhet, en solcellsanalys som analyserar ditt hems lämplighet för solceller samt exklusiva rabatterade erbjudanden på utvalda energismarta produkter.

Den fortsatt kalla vintern i år är en utmärkt påminnelse över vikten av att hålla ett vakande öga på ditt hems energikostnader och agera proaktivt för att inte få hem en för hög elfaktura. Kom igång enkelt genom att ladda ner Greenely för iPhone och Android och sätt dig i förarsätet för ditt hems energianvändning.

Kom igång!

Ladda ner Greenely kostnadsfritt för iPhone eller Android redan idag.


Greenely är ett företag från KTH Innovation och KIC InnoEnergy som har skapat ett nytt sätt att uppmuntra hushållen till en smartare energianvändning via en mobilapplikation utan krav på hårdvara. Tjänsten använder beteendevetenskap och dataanalys för att ge hushållen mer information om sitt beteende och hjälper dem anamma ett hållbart beteende. Bolaget består idag av 11 heltidsanställda.

 

Du kanske också gillar

Besiktning - så funkar det.

7 sätt att renovera miljövänligt

Mäklarhusets köpguide för husköpare. 

Sponsrade länkar
Hemkunskap
Visa fler artiklar inom Hemkunskap
Bygga ut och bygga om
Visa fler artiklar inom Bygga ut och bygga om
Guider & Tips
Visa fler artiklar inom Guider & Tips