Sök Meny
San Juan de Los Terreros / Costa De Almeria
Mar de Pulpi Fase 2, 3 rum m trädgård
Pris: 916 000 kr
Boarea/biarea: 70/37 kvm
Driftkostnad: 77 kr/mån
Rum: 2 sovrum

Nyproduktion / San Juan de Los Terreros - Costa De Almeria / Mar de Pulpi Fase 2, 3 rum m trädgård

Havet vid första ögonkastet!
Strandnära ägarlägenhet med egen lagfart i Mar de Pulpi! Denna lägenhet ger dig tillgång till en trädgård om 20 m2 och en terrass om 17 m2.

De strandnära fastigheterna med nybyggda lägenheter ger dig flera valmöjligheter; du kan välja lägenhet med 2 eller 3 sovrum.

Om du letar efter en bättre livskvalitet, bör du ta en tur till Mar de Pulpi, ett exklusivt strandnära projekt vid San Juan de los Terreros, Almeria. Med utsikt över en 70.000 m2 kustnära park, erbjuder Mar de Pulpi högkvalitativa fastigheter med antingen trädgård och / eller takterrass. Den har swimmingpool med jacuzzi, anlagda trädgårdar och fantastisk, orörd havsutsikt! Underjordisk parkering ingår också i priset.

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  70 kvm
 • Biarea
  37 kvm
 • Bruksarea
  107 kvm
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2014
 • Allmän information
  PROJEKTET
  Helt omgiven av en låg fasad med nätstängsel och grindar i ingångarna till projektet. Möbler, belysning, trädgårdar och öppna platser inom projektet. Garage under bygget.

  BASSÄNG
  Mar de Pulpi Fas 2 har 2 swimmingpools en för vuxna och en för barn. Har också en integrerad uppvärmd jacuzzi och duschar. Poolen är sluten, med en total storlek på 1200 m2 ca. Täckt med gräs och presentabla toaletter.
TV- och Internetanslutning
 • Parabol mot ASTRA satellit med individuella digitala mottagare som erbjuder mer än 200 öppna kanaler och expansionsplatser för att använda PCMCIA-kort för att visa krypterade pay-per-view-kanaler. Internet via ADSL
Bilplats/Övriga byggnader
 • Samtliga fastigheter är försedda med en underjordisk parkeringsplats.
Ekonomi
 • Gemenskapskostnader
  77 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  77 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Om du gillar att sola, är Mar de Pulpi ett utmärkt val, eftersom platsen är vänd mot stränderna i La Entrevista och Los Nordos och också mycket nära belägen stränderna på San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, La Carolina y Las Calas de la Tía Antonia, Cala Cuartel och Cala Cerrada.

  GOLFBANOR
  Det finns flera golfbanor i närheten av Mar de Pulpi. Den närmaste är Aquilon Golf som ligger mindre än 3 km bort, och Desert Spring Golf, som erbjuder golf och det typiska ökenlandskap som Almeria är känd för.

  SERVICE
  800 meter från Mar de Pulpi är hjärtat i San Juan de los Terreros, där du kan hitta alla typer av affärer och tjänster. På några minuters bilväg hittar du Aguilas, som erbjuder olika typer av tjänster som man förväntar sig av en stor stad. Mar de Pulpi kommer också att erbjuda ett 3000 m2 shoppingområde.

  UTSIKT FRÅN PROJEKTET
  Oslagbar utsikt över havet och park kan avnjutas från strandnära fastigheter (även från lägenheterna som är belägna på bottenvåning) och beroende på platsen och nivån av de andra fastigheterna, kan du också njuta av utsikten över havet, park, pool och gemensamma utrymmen.
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn