Sök Meny
Utland / Rojales / Costa Blanca
Eivissa Villa, 4 rum m trädgård och takterrass
Pris: 3 511 000 kr
Boarea: 120 kvm
Driftkostnad: 30 kr/mån
Rum: 3 sovrum

Nyproduktion / Utland / Rojales - Costa Blanca / Eivissa Villa, 4 rum m trädgård och takterrass

Residencial Eivissa är en av de finaste projekter på Costa Blanca. Villornas Ibiza stil med en finish i natursten och platta tak är en del av sin charm. Med installationer av hög kvalitet och hög komfort dessa villor är en plats att njuta av den avkopplande livskvalitet i Spanien.

Dess läge i södra Rojales området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park.

Residencial Eivissa anses ledande inom sitt segment, eftersom den har den senaste tekniken för intelligenta hem automationssystem kontroll exklusiv kontroll genom APP Marsh. Utöver dessa system, Eivissa njuta av en av de mest optimala energi certifieringar i sin klass och nu även omfattar installation av AAA + apparater och luftkonditioneringssystem, en av de bästa på marknaden, för att inte tala om Altherma Nuos systemet Ariston, känt för sin hållbarhet och energibesparing.

I Eivissa finns villor med 2 och 3 sovrum och 2 badrum med sina egna privata tomt och pool. Villorna har också golvvärme.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  120 kvm
 • källare 75m2, Trädgård 270m2
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  P-plats på privat tomt
Ekonomi
 • Gemenskapskostnader
  30 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  30 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Dess läge i södra Rojales området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park. Eivissa ligger i ett lugnt område bara 36 km från Alicante flygplats och bara ett par minuters bilresa till den välkända golfbanan La Marquesa.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Bostad / Spanien