Sök Meny
Orihuela Costa / Costa Blanca-La Zenia
La Zenia Secret, 3 rum m trädgård
Pris: 1 862 000 kr
Boarea: 70 kvm
Driftkostnad: 83 kr/mån
Rum: 2 sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Costa Blanca-La Zenia / La Zenia Secret, 3 rum m trädgård

Nytt projekt vid stranden med alla bekvämligheter
Där du njuta av det bästa av Medelhavet

I La Zenia Secret finns 2 sovrum m trädgård och 2 sovrum m takterrass.
La Zenia Secret är en plats tänkt för att njuta av stranden, solen, och massor av lugn och ro, omgiven av alla nödvändiga bekvämligheter. Designad för att njuta av medelhavsklimat till fullo, här kan du koppla av under hela året i gemensam pool, med sina 2 uppvärmda bubbelpooler och finsk bastu. Alla bostäder vänder mot det gröna området med en trevlig atmosfär, privat och separeras från omgivningen. De gemensamma områdena är perfekt för avkoppling i solen, eller gör sport i det fria, i de utrymmen som avsatts till gymmet utrustad med biomekaniska enheter. Och barnen kommer också att ha en bra tid i sina egna barnpool och en lekplats. La Zenia Secret är strategiskt beläget i privilegierade omgivning, bara 1 km från La Zenia stranden, i en konsoliderad område med alla typer av tjänster och bekvämligheter i närheten, med goda förbindelser och nära till motorvägen AP-7.

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  70 kvm
 • Terrass 17m2, Trädgård 27m2
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats ingår
Ekonomi
 • Gemenskapskostnader
  83 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  83 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  La Zenia Secret har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja.

  GOLFBANOR
  Nära La Zenia Secret hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor.

  SERVICE
  Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard bare et par 100m fra La Zenia Secret och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 4 km från La Zenia Secret.

  UTSIKT FRÅN PROJEKTET
  Samtliga fastigheter har utsikt över poolen, liksom till den charmiga gemensamma område.
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten