Sök Meny
Jade Beach II
San Pedro de Alcantara / San Pedro Playa
Jade Beach II
Pris: 500 000 €
Boarea: 93 kvm
Avgift: 230 EUR/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: av 2 (Hiss finns)

Nyproduktion / San Pedro de Alcantara - San Pedro Playa / Jade Beach II

Med fantastiskt läge strax intill strandpromenaden, är nu försäljningen igång av fas II i populära Jade Beach. Fas I såldes slut rekordsnabbt och vi kommer nu att erbjuda 24 moderna lägenheter med mycket hög internationell standard. Läge, arkitektur, materialval och ytfinish. Ja, det finns många anledningar till att denna urbanisation kommer att bli en ny referenspunkt utefter den nyrustade strandpromenaden. Generösa terrasser, stora ljusinsläpp och genomtänkta planlösningar kännetecknar Jade Beach. Fas II kommer att innehålla markplanslägenheter med rejäla uteplatser, mellanplan med stora terrasser och penthouses med mycket stora takterrasser. 2- och 3 sovrum och allt orienterat i söderläge för bästa möjliga solläge. Beräknad inflyttning juli 2017. Varje lägenhet kommer att ha garage och förråd, samt tillgång till gemensamt poolområde med trädgårdar Bara ett stenkast till strandpromenaden, den nya Boulevarden i gemytliga San Pedro och även promenadavstånd till Puerto Banús. Välkommen!

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  93 kvm
 • Rum
  3 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2015
Ekonomi
 • Avgift
  230 EUR/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår vatten
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Jade Beach II
Området
 • Det finns flera anledningar till att San Pedro, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populärt. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet. San Pedros infrastruktur har fått en ordentlig ansiktslyftning under de senaste åren. Efter många års arbeten med tunneln under staden, stod den färdig under Juni 2012. Ovan tunneln byggs en boulevard med lekplatser och barer och hela arbetet skall vara avslutat till sommaren 2014. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen. Under 2012 färdigställdes också Marbellas största parkområde i San Pedro, något som uppskattas av både fast boende och tillfälliga besökare. San Pedro ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter. Klimatet i San Pedro är detsamma som i Nueva Andalucia och Marbella stad, helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt. Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro. Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - ca 65 km Nueva Andalucia - ca 3 km Estepona - ca 20 km Marbella - ca 10 km
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten