Sök Meny
Orihuela Costa - Las Colinas / Costa Blanca
Villa Gavilan, 4 rum m trädgård
Pris: 6 012 000 kr
Boarea: 140 kvm
Rum: 3 sovrum

Nyproduktion / Orihuela Costa - Las Colinas - Costa Blanca / Villa Gavilan, 4 rum m trädgård

Villorna i urbanisationen Almendro är unikke och skiljer sig från alla andra områden set på Costa Blanca.

Från ingången till golfbanan, kommer du att märka en känsla av trygghet och lugn som du inte hittar någon annanstans på Costa Blanca. I Almendro kan du bo i ett unikt område omgivet av lyxvillor i en privilegierad miljö med utsikt mot Mar Menor.
Villorna är av mycket hög kvalitet med all den komfort som en lyx villa kan erbjuda vid en av de bästa golfbanorna i Europa, Las Colinas.

Här hittar du Villas 3 och 4 sovrum med stora trädgårdar från 700-1200m2, där du kan njuta av den avkopplande livsstil under spanska solen. Pool ingår och trädgården levereras som standard landskapsmiljö med bevattningssystem och belysning. Villorna har den senaste tekniken med Smart Home Technology System 3.0 med larmsystem med sensorer, ansluten till Smart Home. En plats för hela familjen att njuta av

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  140 kvm
 • Terrass 36 m2, trädgård 970 m2
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering på tomt
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Villaen Gavilan ligger i projektet Almendro som ligger i den välkända Las Colinas Golf Resort med enkel tillgång till alla tjänster som behövs. 75 km till flygplatsen och bara en 10 minuters bilfärd till stranden.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten