Sök Meny
Såld

Utland / Alicante - Gran Alacant - Costa Blanca - Alicante / Infinity View, 3 rum m terrass

Infinity View är ett unikt bostadsområde på Costa Blanca. Det är unikt för sin enastående havsutsikt och dess otroliga design. Här kan du njuta av en avkopplande dopp i någon av projektets 4 simbassänger samtidigt med en fantastisk utsikt til Medelhavet. Och du kan göra detta under hela året, som en av poolerna och två bubbelpooler värms! Sportälskare kan njuta av ett fullt utrustat gym, två utomhus sport områden med biomekaniska enheter, en tennisbana, en paddel tennisbana och en annan multisportområde. Och barnen kommer att ha massor av skoj i lekplats, både i vattnet och på land! Denna plats är helt enkelt enastående, med över 8 km av fina sandstränder att ströva omkring och en bred strandpromenad precis utanför Infinity View.

Sponsrade länkar
Utland / Alicante - Gran Alacant / Costa Blanca - Alicante
Infinity View, 3 rum m terrass
Pris: 1 540 000 kr
Boarea: 76 kvm
Driftkostnad: 208 kr/mån
Rum: 2 sovrum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Spanien
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!