Sök Meny
Arenales / Costa Blanca - Alicante
Arenales Playa 8, 4 rum m terrass
Pris: 2 142 000 kr
Boarea: 95 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Våning: 4 av 6 (Hiss finns)

Nyproduktion / Arenales - Costa Blanca - Alicante / Arenales Playa 8, 4 rum m terrass

Lägenheter vid stranden för att njuta av året runt! Rymliga terrasser, utmärkt byggkvalitet, nära till lokala butiker och bekvämligheter, och bara 10 minuter från Alicante. Arenales Playa 8, bredvid Arenales del Sol Beach, är en utveckling av 2 och 3 sovrum med gemensam pool och trädgårdar. Det finns en lekplats för barn att njuta av, medan det för sportälskare finns också frilufts gymutrustning och paddle-bane. Garage ingår också i priset. Varje fastighet är byggd till högsta standard med personaliseringsalternativ och ett utmärkt läge som gör att din bostad som kan avnjutas året runt.

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  95 kvm
 • Boareabeskrivning
  Terrass 109 m2
 • Rum
  4 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Allmän information
  PROJEKTET Projektet helt inkapslad med tegelvägg och metallnät staket, med 3 låsbara grindar med code-åtkomstsystem. Gården innehåller: Swimming pool med grøntområde med storlek 730 m2. Anlagd trädgård med träd och gräsmatta som omger gården, och rekreationsområde storlek 380 m2. Barnens lekplats med rutschbana och gunga storlek 90 m2. Sport område som omfattar: paddla tennisbana, tennisbana och multisportanläggning belägen i den 5: e fasen för användning och åtnjutande av ägarna till Arenales Playa faser 5-6-7-8. SWIMMINGPOOL Gemensam swimming pool med vatten-område av 90 m2 innefattande: Två oberoende badplatser för vuxna och barn, med inre belysning som innehåller färgförändringar, och stegar anpassade för personer med nedsatt rörlighet. Uppvärmd bubbelpool med plats för 6/8 personer. Poolområdet helt inhägnat runt omkretsen, total yta 730 m2, med direkt tillgång från de gemensamma utrymmena, gräsmatta med duschar, parasoller, träd och belysning.
TV- och Internetanslutning
 • Installation av TV-signal för kostnadsfritt visning i språk: spanska, franska, engelska och tyska, med en HD digital satellitmottagare i varje hem. Internet via ADSL.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Underjordisk parkering ingår
Ekonomi
 • Gemensamkostnader
  63 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  63 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • OMRÅDESBESKRIVNING STRÄNDERNA Stränderna i Arenales del Sol ligger bara 600 meter bort, precis framför bostadsområdet. Längs den 8 km kusten kan man hitta olika sanddyner med högt ekologiskt värde och de fina sandstränderna i Urbanova, El Altet, Arenales del Sol, och Carabassi. GOLFBANOR Flera 18-håls golfbanor finns i närheten av projektet: 'El Plantío "på Carretera Antigua de Alicante-Elche," Alicante Golf "i Playa de San Juan (Alicante),' Alenda Golf" i Monforte del Cid, och "Golf & Spa Bonalba" i Mutxamiel. SERVICE Arenales Playa 8 är omgiven av en mängd olika tjänster som är öppna året runt. Det finns flera kommersiella områden i närområdet med ett stort urval av anläggningar. Dessutom, närheten till staden Alicante innebär att invånarna kommer att ha alla varor i en storstad bara en kort bilresa bort. Utsikt från Arenales Playa 8 Från terrassen kan du njuta av utsikten över "Clot de Galvany" Natur Park eller gemensamma trädgårdar och pool.
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten