Sök Meny
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Vista azul, Lomas de Cabo Roig Dupleks 4 rum m trädgård och takterrass
Pris: 1 756 000 kr
Boarea: 88 kvm
Rum: 3 sovrum

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Vista azul, Lomas de Cabo Roig Dupleks 4 rum m trädgård och takterrass

Vista Azul har bungalows med 2 sovrum och 2 badrum med trädgård eller takterrass samt dupleks med 3 sovrum och 2 badrum, inklusive trädgård och takterrass. Fastigheterna omfattar vitvaror och golvvärme i vardagsrummet och badrum samt förinstallation för A / C. Samtliga fastigheter har underjordisk parkering. Området har ett trevligt grönområde med pool som du kan njuta av i den spanska solen.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  88 kvm
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
TV- och Internetanslutning
 • pre installation av TV och internet
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser i garage inkluderat
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge.

  Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina.

  Nära till Vista Azul i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer.

  För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten