Sök Meny
Utland / Algorfa, La Finca golfbana / Costa Blanca-Campoamor
Villa Aerea, La finca 5 rum m trädgård, terrass och takterrass
Pris: 3 972 000 kr
Boarea: 149,8 kvm
Rum: 4 sovrum

Nyproduktion / Utland / Algorfa, La Finca golfbana - Costa Blanca-Campoamor / Villa Aerea, La finca 5 rum m trädgård, terrass och takterrass

Den Aerea villa är en väldesignad 4 sovrum villa belägen på La Finca golfbana, en exklusiv resort på Costa Blanca söder. Villorna är byggda på tomter på mellan 440 och 620 m2, och alla har en egen pool och parkering. Det finns 3 och 4 sovrum alternativ i projektet. Villorna byggs i en modern design med material av hög kvalitet och inkluderar preinstallation av A / C. La Finca golfbana har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Denna projekt erbjuder fantastisk panoramautsikt över dalen och ligger bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja.

Sponsrade länkar
Saniflo
Annons

Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  149,8 kvm
 • takterrass 64,76 m2, trädgård, terrass 25,70 m2, tomtstorlek 440m2
 • Rum
  4 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
TV/Internet
 • pre installation av TV och internet
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • La Finca golfbana är en exklusiv resort som ligger på Costa Blanca söder. La Finca har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Det är bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja båda erbjuder många kilometer av sandstränder och kristallklart vatten. La Finca tillhör kommunen Algorfa, en spansk charmig stad med alla de tjänster du kan behöva. Torrevieja är bara 10-15 minuters bilresa bort.
  La Finca Golf är lätt att nå med motorvägen AP-7.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Bostad / Spanien