Sök Meny
La Cala Mijas
Horizon Golf
Pris: 385 000 €
Boarea/biarea: 230/95 kvm
Avgift: 350 EUR/mån
Rum: 3 sovrum

Nyproduktion / La Cala Mijas / Horizon Golf

Naturnära & moderna radhus. Nu säljstart av Fas I.

Vi har nöjet att erbjuda Fas 1 av Horizon Golf som ligger i rakt söderläge i La Cala Resort. Projektet är mycket genomarbetat och håller genomgående hög internationell klass på både materialval och ytfinish. Planerat leveransdatum av Fas 1 (20 enheter): November 2017.

Horizon Golf kommer totalt att bestå av 55 rymliga radhus med vardagsrum, fullt utrustat kök, 3 sovrum, 2 badrum och en gästtoalett. Det är ett privat inhängnat bostadsområde med gröna fina trädgårdar och pooler. Samtliga radhus har garage direkt i anslutning till bostaden, stora terrasser och en takterrass på över 50 m2 med panoramautsikt. Bostads området är perfekt integrerat i en naturlig miljö med spektakulära landskap.

Sovrum med motoriserade persienner och inbyggda garderober. Design och komfort i ett nytt koncept av radhus, baserat på maximalt utnyttjande av ytorna.
Det öppna entréplanet integrerar kök med vardagsrum och utgång till en stor terrass.

Området byggs enligt nya europeiska normer och har energiklass B, vilket gör bygget till en pionjär inom området. Genom sina solpaneler är lufkonditionering, maximal ljudisolering och värmeisolering mer energieffektiva och billigare i drift.

Pris från: 385.000€ - 475.000€

Inom La Cala Resort finns lyxhotell, SPA, tennis- och fotbollsplan, 3 st 18-hålsbanor, samt golfakademi. Hela La Cala Resort ligger i grönskande omgivningar och med bra access ned till stranden och shoppingområden. Välkomna!

Sponsrade länkar

Provmöblera
Sponsrade länkar
Takterrass / Solarium
Takterrass / Solarium
Rumsbeskrivning
 • Vardagsrum
  Det öppna och ljusa entréplanet integrerar kök med vardagsrum. Stora dragdörrar ut från vardagsrum till stor terrass med utsikt över området.
 • Kök
  Fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Hög kvalité på alla materialval.
 • Sovrum
  3 ljusa och rymliga sovrum, alla med inbyggda garderober och ett med utgång till balkong.
 • Badrum
  2 fullt utrustade badrum på övre plan och en gäst WC på entréplan.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  230 kvm
 • Biarea
  95 kvm
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Terrass
 • Stora soliga terrasser med utsikt över området.
Takterrass
 • Takterrass på över 50 m2 med panoramautsikt.
Balkong
 • Balkong med utgång från ett av sovrummen.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Övrigt
 • Hiss finns som tillval.
  För detta tillkommer en extra kostnad om 27.300€ (plus 10% moms)
  Väljer man att installera hiss efter byggnationen är klar blir kostnaden 29.900€ (plus 21% moms)
Ekonomi
 • Avgift
  350 EUR/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Indikations avgift ca: 350€/mån.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Horizon Golf
Området
 • La Cala de Mijas tillhör Mijas kommun och ligger ungefär mitt emellan Fuengirola i öst och Marbella i väst. Med en befolkning på över 24.000 invånare, lever byn mest av turismen. La Cala har även ett brett utbud av kommunala tjänster såsom vårdcentraler, skolor, kulturhus och bibliotek, samt en marknad varje onsdag och lördag. De finns även en mycket trevlig 9-håls golfbana vid namn La Noria (pariserhjulet) belägen endast ett par hundra meter från byn.

  Utöver denna finns även flera fina golfklubbar i närheten, såsom La Cala Golfresort med sina 3 spektakulära 18-håls banor, golfakademi och 5-stjärnigt hotel med SPA, fotbollsplan som besöks av flera topplag under försäsongen. Andra golfbanor som ligger inom en kort biltur från La Cala är: Miraflores GC, Calanova GC, Santana G&CC, Mijas GC och El Chaparral GC.

  La Cala de Mijas är en vacker liten by med alla bekvämligheter. Det finns stor variation av olika restauranger och barer, fina stränder och en mysig strandpromenad av impregnerat trä som ger en mycket speciell känsla när man tar promenader eller joggingturer. Utefter denna fina strandpromenad ligger flera läckra restauranger värda att besöka. Inom kort kommer strandpromenaden att sammanbindas med både Fuengirolas och Marbellas.

  Avstånds info:
  La Cala de Mijas: 8 km
  Fuengirola centrum: 16 km
  Marbella: 30 km
  Malaga flygplats: 35 km
  Malaga centrum: 45 km
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten