Sök Meny
Orihuela Costa - Punta Prima / Costa Blanca
Alegria Hills, 3 rum m trädgård
Pris: 1 063 000 kr
Boarea: 66 kvm
Rum: 2 sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Punta Prima - Costa Blanca / Alegria Hills, 3 rum m trädgård

Alegria Hills ligger väl nära till alla bekvämligheter och bara 10 minuter från havet.
Här har du bungalows i en modern stil med 2 sovrum och 2 badrum, med trädgård eller tak terrase av 68 m2. Som ett alternativ, kan du ha poolen i trädgården.
Bungalows inkluderar vitvaror, golvvärme i båda badrummen, Badrum utrustade med duschvägg , Barbeque och dusch i trädgården eller på takterrassen, belysning och förinstallationsprogrammet av A / C.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  66 kvm
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Alegria Hills har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja.

  GOLFBANOR
  Nära Alegria Hills hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor.

  SERVICE
  Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 3 km från Alegria Hills.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten