Sök Meny
Utland / Orihuela Costa - Punta Prima / Costa Blanca
Silene I, 3 rum m takterrass
Pris: 1 629 000 kr
Boarea: 69 kvm
Driftkostnad: 120 kr/mån
Rum: 2 sovrum
Våning: 2 av 2

Nyproduktion / Utland / Orihuela Costa - Punta Prima - Costa Blanca / Silene I, 3 rum m takterrass

Silene I - nära havet och allt du behöver.
Njut av solen, det behagliga klimatet och stranden bara 5 minuter bort!

Residencial Silene I ger dig enkel tillgång till det bästa som Orihuela Costa har att erbjuda. Privat, pool (med jacuzzi) och närhet till olika stränder gör det till en idealisk plats att njuta av de varma sommarmånaderna! Ytterligare fördelar inkluderar även dess läge i ett lugnt bostadsområde där du hittar ett brett utbud av butiker och service öppet året runt, tillsammans med två viktiga köpcentrum. Vad mer kan man begära?

Silene erbjuder bungalows med 2 eller 3 sovrum antingen med trädgård eller solarium, tillsammans med lägenheter med 2 sovrum. Varje hem erbjuder rymliga vardagsrum, stora terrasser och exceptionell byggkvalitet. I priset ingår även en parkeringsplats. Dessutom erbjuder vi dig också möjlighet att helt utrusta och inreda din fastighet om du så önskar.

Område: Costa Blanca, Orihuela Costa, Punta Prima. Nära Torrevieja - Alicante.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  69 kvm
 • Takterrass 60m2, Terrass 13m2
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2015
 • Allmän information
  PROJEKTET
  Fastigheterna ligger mestadels i söderläge, för att man ska få njuta bättre av solen i denna medelhavsoas, och få utsikt över poolen som en extra attraktion. Projektet har breda gångvägar som förbinder alla hem med de olika gemensamma områdena och parkeringsplatser. Gångbanor i imitation av trätryckt betong, kantade av gröna zoner med en mängd olika växter och buskar, förinstallerad droppbevattning. Projektet har belysning och urban utrustning och rampåtkomst. Helt inkapslad med tegelväggar och grindar, med åtkomst via kodat låssystem. Brevlådor finns vid ekvidistanta punkter från alla bostäder. Det finns 4 cykelparkeringar.

  BASSÄNG
  Projektet har en pool, som bekvämt nås via gemensamma utrymmen och från bottenvåningens trädgård. Poolen har en total yta på 90m2, med plätering av Gresite med intern belysning med färgförändringar och åtgärder som underlättar tillträde för personer med begränsad rörlighet. Område för vuxna och för barn, uppvärmd jacuzzi gränsar till poolområdet. Swimmingpool omgiven av " gräsmatta ", totalt 650m2 i storlek, med duschar, sockerrör parasoll, träd och belysning.
TV/Internet
 • Gemensam teleinfrastruktur med installation av en parabolantenn riktad mot Astra-satelliten. Satellitmottagare i varje fastighet för mottagning av fria kanaler. Internet via ADSL
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  Silene I har parkeringsplatser.
Ekonomi
 • Sammanlagd driftskostnad
  120 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Silene har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja.

  GOLFBANOR
  Nära Silene hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor.

  SERVICE
  Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från Silene.

  UTSIKT FRÅN PROJEKTET
  Alla lägenheter har utsikt över poolen och / eller trädgården som omger Residencial Silene.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten