Sök Meny
Ojén / Marbella
Ojén, Marbella
Pris: 425 000 €
Anmäl bud
Boarea: 125 kvm
Rum: 2 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)

Ojén - Marbella / Ojén, Marbella

Bara några minuter från livliga Marbella byggs ett gated community omgivet av vacker natur med fantastisk utsikt över det glittrande Medelhavet.
Nyproduktionen har en blandning av rymliga lägenheter, takvåningar och villor byggda på en tomt på 50 hektar, varav 20 är reserverade som grönområden. Varje hem kommer att utrustas med golv av högsta kvalitét, LED-belysning, klimatkontroll, fullt utrustat kök och fullt isolerade fönster med UV-skydd.
I komplexet kommer det även finnas en hälsoklubb med ett state-of-the-art gym och inomhuspool. Det kommer också att finnas ett spa, bastu och ångbad. För dina barn kommer det också att finnas en barnklubb.
Två stora pooler och två barnpooler, samt en uppvärmd simbassäng så att du kan njuta av utomhusaktiviteter året runt.
En concierge-service kommer att finnas tillgängliga för att hjälpa dig att hantera det oväntade. Några av de tjänster som kommer finnas är: privat kock, biltvätt, matinköp, städning och tvätt.
Fas 1 består av 75 lyxlägenheter som är uppdelade i nio byggnader.
Totalt kommer ca 500 lägenheter byggas.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  125 kvm
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
TV- och Internetanslutning
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Terrass
 • Rymlig terrass med havsutsikt i öst om 37 kvm.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Bara några kilometer norr om Marbella ligger den trevliga bergskommunen Ojén med sina 3500 invånare. Ojén tillhör naturparken "Sierra de las nieves" som är känt for sin rika artrikedom och växtlighet. Själva byn Ojén har ett sevärt vinmuseum och är levande året runt. Tillgängligheten är ett stort plus, det tar bara knappt tio minuter att ta sig ned till Marbellas rika utbud av restauranger och stränder. I omgivningarna finns många vandringsleder och utsikten är hanförande ut över Medelhavet och de frodiga kullarna och intilliggande bergen. Ojén uppskattas av de som söker naturupplevelser med havet inom nära räckhåll.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten