Sök Meny
Såld

/ Tindra villa , 4 rum m terrass, trädgård och terrass

Liten urbanisering av 3 sovrum villor som ligger i Punta Prima, Torrevieja bredvid ett shoppingområde i Punta Prima erbjuder ett brett utbud av restauranger, stormarknader och tjänster och endast 1,3 km från Punt Prima strand.
Villorna byggs i två plan och har tre sovrum, två badrum, stor terrass på övervåningen och trädgård med direkt tillgång till den vackra gemensam pool och gemensam område. På bottenvåningen hittar du ett öppet kök och vardagsrum, ett praktiskt förråd, sovrum och ett badrum. De stora fönstren mot terrassen ger villan massor av dagsljus. Första våningen med två sovrum och ett badrum. Från sovrummet har du tillgång till en privat terrass. Villorna ligger framför en vacker gemensam pool och gemensam område.
Varje villa har en privat garage i källaren.

Sponsrade länkar
Tindra villa , 4 rum m terrass, trädgård och terrass
Pris: 2 304 000 kr
Boarea: 98 kvm
Rum: 3 sovrum
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Spanien
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!