Sök Meny
Tindra villa , 4 rum m terrass, trädgård och terrass
Pris: 2 304 000 kr
Boarea: 98 kvm
Rum: 3 sovrum

Nyproduktion / / Tindra villa , 4 rum m terrass, trädgård och terrass

Liten urbanisering av 3 sovrum villor som ligger i Punta Prima, Torrevieja bredvid ett shoppingområde i Punta Prima erbjuder ett brett utbud av restauranger, stormarknader och tjänster och endast 1,3 km från Punt Prima strand.
Villorna byggs i två plan och har tre sovrum, två badrum, stor terrass på övervåningen och trädgård med direkt tillgång till den vackra gemensam pool och gemensam område. På bottenvåningen hittar du ett öppet kök och vardagsrum, ett praktiskt förråd, sovrum och ett badrum. De stora fönstren mot terrassen ger villan massor av dagsljus. Första våningen med två sovrum och ett badrum. Från sovrummet har du tillgång till en privat terrass. Villorna ligger framför en vacker gemensam pool och gemensam område.
Varje villa har en privat garage i källaren.

Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  98 kvm
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2015
Bilplats/Övriga byggnader
 • P-plats i garage
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • OMRÅDET

  STRÄNDERNA
  Ligger nära komplexet: stranden Rocio del Mar, som har belönats med blå flagg och " Q " för turist kvalitet. Tillgängliga är också de omgivande stränderna och vikarna: Punta Prima, La Zenia stranden och Cala Ferris, Playa Flamenca bland andra.

  GOLFBANOR
  Nära till urbaniseringen och öppet året runt finns olika golfbanor, kända för sitt rykte och kvaliteter är: Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla är 18 hål.

  SERVICE
  Tindra är omgiven av alla typer av tjänster, hela året. Det finns flera kommersiella områden i omedelbar närhet med ett utbud av affärer, restauranger och nöjesställen. I närheten finns två stora köpcentrum: Zenia Boulevard på Orihuela Costa och Habaneras i Torrevieja. Torrevieja sjukhus ligger bara 3 km från komplexet.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten