Estepona Views / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Estepona Views
Slutpris
383 000 €
Boarea/biarea
115/27 kvm
Sovrum
3 sovrum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-05-19
Referensnummer
298 570
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Estepona Views såldes av oss 2017-05-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Estepona är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett exklusivt projekt med 74 moderna lägenheter som byggs i Estepona. Lägenheterna är arrangerade runt de tropiska trädgårdarna med stora gräsytor och den gemensamma infinity-poolen. Bostadsområdets höga läge gör att samtliga av lägenheterna har utsikt över Medelhavet och flera med utsikt över den omgivande landsbygden och bergen. Idealiskt beläget bara en kort promenad till Esteponas hamn, de lokala stränderna och en mängd butiker, barer och restauranger. Fastigheterna är rymliga och ljusa med öppen planlösning och erbjuder en mängd olika layouter för att passa din familjs behov, med 1, 2, 3, 4 eller 5 sovrum. Denna gated community erbjuder spektakulära terrasser, modern stil, lyx, ett praktiskt boende med möjlighet att själv välja material och finish, gym samt ett utmärkt läge med bra förbindelser till alla bekvämligheter som Costa del Sol har att erbjuda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration