Sök Meny
Oasis Beach 8, 3 rum m trädgård
Pris: 1 634 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 76 kvm
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 sovrum
Våning: 1 av 2

/ Oasis Beach 8, 3 rum m trädgård

Fantastisk lägenhet på bottenvåningen med vacker utsikt över swimmingpool och grönområden.

Denna modernt designade lägenhet med stort vardagsrum med direkt tillgång till terrass/trädgård och ett öppet kök ger dig en känsla av öppna ytor. Lägenheten har 2 sovrum med inbyggda garderober och 2 badrum med golvvärme och inkluderar nya möbler i 2 sovrum i en fräscht design, vitvaru, A / C samt parkering i garage.

I det gröna området du har 2 simbassänger med barnpool och lekplats för barn. Verkligen en plats där du kan njuta av med hela familjen.

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  76 kvm
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats ingår i garage
Ekonomi
 • Sammanlagd driftskostnad
  300 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Oasis Beach 8 har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja.

  GOLFBANOR
  Nära Oasis Beach 8 hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor.

  SERVICE
  Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från Oasis Beach 8.
 • Kommunikationer
  Lägenheten ligger ca 45 min från Alicante flygplats bara 5 minuter söder om Torrevieja med enkel tillgång till riksväg N-332 och motorvägen AP-7.
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten