Sök Meny
Orihuela Costa / Costa Blanca - Punta Prima
Tindra Punta Prima II, villa , 4 rum m terrass, trädgård och takterrass
Pris: 2 280 000 kr
Boarea: 94 kvm
Driftkostnad: 190 kr/mån
Rum: 3 sovrum

Nyproduktion / Orihuela Costa - Costa Blanca - Punta Prima / Tindra Punta Prima II, villa , 4 rum m terrass, trädgård och takterrass

Liten urbanisering med 3 sovrums villor som ligger i Punta Prima, Torrevieja bredvid ett shoppingområde i Punta Prima erbjuder ett brett utbud av restauranger, stormarknader och tjänster och endast 1,3 km från Punt Prima strand.

Villorna byggs i två plan och har tre sovrum, två badrum, stor terrass på övervåningen och trädgård på 142 m2 med privat pool.
På bottenvåningen hittar du ett öppet kök och vardagsrum, ett praktiskt förråd, sovrum och ett badrum. Första våningen med två sovrum och ett badrum. Från sovrummet har du tillgång till en privat terrass på 25 m2.
Villorna har golvvärme och möbler i badrummen samt ugn, in vitro och fläkt i köket och parkeringsplats.

Bilder från sovrum och badrum är från showhouse i Tindra Punta Prima I och är endast för att visa kvalitetsnivå.

Område: Punta Prima, Orihuela Costa, Torrevieja. Nära La Zenia, Playa Flamenca och 45 min från Alicante.

Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  94 kvm
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats i gemensamområde
Ekonomi
 • Gemensamkostnad
  190 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  190 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Ligger nära komplexet: stranden Rocio del Mar, som har belönats med blå flagg och " Q " för turist kvalitet. Tillgängliga är också de omgivande stränderna och vikarna: Punta Prima, La Zenia stranden och Cala Ferris, Playa Flamenca bland andra.

  GOLFBANOR
  Nära till urbaniseringen och öppet året runt finns olika golfbanor, kända för sitt rykte och kvaliteter är: Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla är 18 hål.

  SERVICE
  Tindra Punta Prima II är omgiven av alla typer av tjänster, hela året. Det finns flera kommersiella områden i omedelbar närhet med ett utbud av affärer, restauranger och nöjesställen. I närheten finns två stora köpcentrum: Zenia Boulevard på Orihuela Costa och Habaneras i Torrevieja. Torrevieja sjukhus ligger bara 3 km från komplexet.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten