Sök Meny
Såld

/ Mysig 2 rums lägenhet i söderläge

Denna charmiga lägenhet ligger bra i området Villamartin, Las Filipinas, nära alla bekvämligheter som du behöver och bara 10 min från det stora köpcentret Zenia Boulevard.

Lägenheten är möblerad och med ett nyrenoverat kök och badrum.
Lägenheten är byggd i en mysig traditionell spansk design och med terrassen på ca 4 m2 och vardagsrummet i söderläge är lägenheten mycket iluminerad med sol hela dagen. Från terrass, vardagsrum och sovrum kan du njuta av den vackra utsikten mot det gröna samhällsområdet och med bara 15 m till poolen kan du njuta av ett uppfriskande dopp i poolen under den spanska solen.

Område: Costa Blanca, Orihuela Costa, Las Filipinas. Nära Villamartin, Campoamor, San Miguel de Las Salinas och Torrevieja.

Sponsrade länkar
Mysig 2 rums lägenhet i söderläge
Slutpris: 543 200 kr
Boarea: 45 kvm
Driftkostnad: 533 kr/mån
Rum: 1 sovrum
Våning: 2 av 2
Såld: 2017-08-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Spanien