Cataleya Phase 3 / Atalaya / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Accepterat pris
410 000 €
Boarea/biarea
91,3/81,5 kvm
Avgift
250 EUR/mån
Rum
2 sovrum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Referensnummer
327 494

Lyxiga lägenheter och takvåningar i det bästa området på New Golden Mile, Costa del Sol.

Halvvägs mellan Marbella och Estepona, i hjärtat av Atalaya Alta byggs nu Cataleya i ett av de mest exklusiva områdena, omgiven av naturen och bara några steg från alla slags bekvämligheter, tjänster, restauranger, stränder, golfbanor och skolor, det är en idyllisk plats att andas ren luft och lugn och samtidigt njuta av landskapets charm utan att ge avkall på lyx och tjänster som erbjuds av Costa del Sol.

CATALEYA Fas 3, är ett bostadsområde, bestående av 46 högkvalitativa lägenheter och takvåningar byggda på 5 byggnader med låg densitet.

Marken är över 9 000 m2 vilket lämnar ett utrymme för fantastiska, hållbara trädgårdar och en stor uppvärmd pool som erbjuder möjligheten att njuta av utomhusbadet året runt. Dess placering och noggrann studie av byggnadernas konstruktion och läge har gjort det möjligt att skapa ett nytt koncept för bostäder, med en otrolig design för att njuta av en funktionell och modern livsstil, utan att behöva ge upp charmen och komforten.

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 15 bilder
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  91,3 kvm
 • Biarea
  81.5 kvm
 • Rum
  2 sovrum
 • Våning
  1 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2019
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Avgift
  250 EUR/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår garage
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker. En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen. Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier