Panorama Beach

Panorama Beach


Torrox Costa— Torrox— Spanien

Panorama Beach



Torrox Costa— Torrox— Spanien

Takvåning med 2 terrasser och havsutsikt!

Vill du bo ett stenkast från havets böljande vågor? Takvåningen byggdes år 2018 och genomgående hög standard och ett mycket attraktivt läge! Utöver en vanlig terrass så har lägenheten en stor takterrass med sol hela dagen. Från de båda terrasserna, som är på totalt hela 57 kvm, har man en fantastisk havsutsikt. Lägenheten är inredd i en modern och stilren design och erbjuder 2 sovrum med inbyggda garderober, 2 badrum varav det ena en suit, separat tvätthörna och kök och vardagsrum i öppen planlösning. Energieffektiv uppvärmning med inbyggt AC-system med kyla/värme.

Parkeringsplats i garage och ett stort förråd om ca 10 kvm ingår i priset. Därutöver finns ett mindre förrådsutrymme på takterrassen med plats för dynor och liknande. Internet via fiber ingår i föreningsavgiften som är på endast 80 €/månad!

Panorama Beach består av totalt 84 lägenheter med ett gemensamt poolområde med infinitypool och solterrass med havsutsikt i söderläge. Från poolområdet har man en privat utgång till en lång sandstrand och en strandpromenad med gott om restauranger. Nerja nås på 10 minuter med bil.

Lägenheten har uthyrningslicens och man har möjlighet att ta över befintliga bokningar om man önskar - Perfekt möjlighet för dig som vill ha ett semesterboende och samtidigt göra en bra investering.


Referensnummer
414 331
Boarea
64 kvm
Driftkostnad
80 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
3 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2022-03-29

Mäklarhuset Nerja

Denna lägenhet på Panorama Beach såldes av oss 2022-03-29. Se alla våra försäljningar i Torrox samt även på Panorama Beach.

Boka värdering
Emma Sabovic, ansvarig mäklare i Nerja

Emma Sabovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.