Green Hills Blok 5 v. 3 nummer 8

Green Hills Blok 5 v. 3 nummer 8


Villamartin— Orihuela Costa - Villamartin— Spanien— Nyproduktion

Green Hills Blok 5 v. 3 nummer 8



Villamartin— Orihuela Costa - Villamartin— Spanien— Nyproduktion

Lägenheter i modern stil med 3 sovrum och 2 badrum med golvvärme. Alla lägenheter har rymliga terrasser och vissa har också fantastiska takterrasser.
Modernt kök inklusive vitvaror. Lägenheten har AC och parkeringsplats i garage.

Green Hills är ett projekt för att njuta av stranden, solen och massor av lugn och ro, omgiven av alla nödvändiga bekvämligheter. Perfekt för att njuta av Medelhavsklimatet till fullo. Här kan du koppla av året runt i det gemensamma spaområdet med uppvärmd pool, bastu och gym.
För de mest idrottsintresserade i komplexet finns det en pool med halvolympiska mått. Barnen kommer att kunna roa sig på lekplatsen eller i poolen av strandmodell.

Lägenheterna på översta våningen har en terrass på 20 m2 och en takterrass på 43 m2. Lägenheterna på bottenvåningen har en terrass på 20 m2 och en öppen terrass på upp till 157 m2. Lägenheterna på mellanvåningarna har en terrass på 20 m2.
Priser från 162.000 - 260.000 euro

Green Hills är strategiskt beläget i privilegierade omgivningar, bara 2 km från la Zenia-stranden, i ett område med alla typer av tjänster och bekvämligheter i närheten och nära motorvägen AP-7. Nära har du alla typer av tjänster för dagligliv som stormarknader, restauranger, banker, apotek, transporttjänster etc.
Köpcentret Zenia Boulevard ligger bara 1 km bort. Du kan njuta av 3 utmärkta 18-håls golfbanor på Villamartín, Campoamor och Las Ramblas, alla inom 2 km från Green Hills.


Referensnummer
416 630
Boarea
71 kvm
Driftkostnad
665 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
3 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-10-18

Mäklarhuset Torrevieja

Denna lägenhet på Green Hills Blok 5 v. 3 nummer 8 såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Orihuela Costa - Villamartin

Boka värdering

Soren Heinzl

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska, danska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.