San Antonio, 4 rum m terrass / Costa Blanca / Alicante - Gran Alacant / Elche/Elx / Spanien / Nyproduktion

Pris
290 000 €
Boarea
94 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Referensnummer
240 194

San Antonio är ett bostadsområde som ligger i ett privilegierat läge: med utsikt över Medelhavet, i en miljö av skyddade naturområden och ett bra tjänster och kommunikation nätverk.

Anläggningen ligger i Arenales del Sol, omgiven av en strand med kristallklart vatten som har nästan 3 kilometer av fin sand, gyllene och exotiska sanddyner ... ett paradis inom räckhåll för invånare som kan utöva idrott i havet och njut dens marina och fri tid resort framför komplexen.

En annan attraktion i miljön är den naturliga platsen både med sanddyner som “Clot de Galvany”, kända för sin höga ekologiska reserv och skyddas fågelarter värde.

Beträffande kommunikationer, ligger bostäderne i ett strategiskt område: några få kilometer från Alicante, Elche och Santa Pola, nära småbåtshamnen, tågstationer och 5 minuter från den internationella flygplatsen som ansluter med de viktigaste europeiska huvudstäderna.

I närheten finns ett brett nätverk av sociala tjänster med enkel tillgång till sjukhus, shoppingområden, underhållning och golfbanor.

I denna privilegierade enklav belägen urbanisering San Antonio, ett modernt bostadsområde, hög kvalitet och med havsutsikt.

Lägenheterna har 2 och 3 sovrums som passar behoven hos varje familj.

Rum full av ljus, med sovrum, badrum, kök och matsal utformade med alla bekvämligheter och utsökt smak för att göra mer behaglig vardag.

De två-rumslägenheter på topp våning har en solterrass på 72m2 medan tre-rumslägenheter på topp våning har en terrass på 123m2 i tillägg till pergolan, BBQ, handfat, dusch och jacuzzi.

Bottenvåningen lägenheter med 2 sovrum har en källare på 50m2 och lägenheter med 3 sovrum har en källare på 95m2.

Dessa charmiga lägenheter har också stora terrasser.

Ytbehanlingar är av högsta kvalitet med garderober, fasta dörrar, video intercom, privat förråd i källaren och garage med direkt tillgång med hiss.

En idealisk plats att leva med alla bekvämligheter, omgiven av sol, strand och natur.

Bostadsområdet erbjudandet avslutas med attraktiva anläggningar för utveckling av över 24.000 m2. Komplex, helt sluten, där den minsta av huset har en lekplats för oförglömliga stunder i en säker miljö.

Den har fyra pooler, en av 5x20m med två körfält för simning praktiken; de återstående tre med nästan 200m vattendjup varje, två paddla tennisbanor och en sport omklädningsrum samt trädgårdar område. En idealisk plats att tillbringa sin fri tid med att tränar idrott eller vara med familjen.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 10 bilder
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  94 kvm
 • Rum
 • Våning
  2 av 7
 • Tillträde
  Omgående
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2015
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Internet via ADSL
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Underjordisk parkering ingår m förråd
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Stränderna i Arenales del Sol ligger bara 200 meter bort, precis framför bostadsområdet. Längs den 8 km kusten kan man hitta olika sanddyner med högt ekologiskt värde och de fina sandstränderna i Urbanova, El Altet, Arenales del Sol, och Carabassi.

  GOLFBANOR
  Flera 18-håls golfbanor finns i närheten av projektet: 'El Plantío "på Carretera Antigua de Alicante-Elche," Alicante Golf "i Playa de San Juan (Alicante),' Alenda Golf" i Monforte del Cid, och "Golf & Spa Bonalba" i Mutxamiel.

  SERVICE
  San Antonio är omgiven av en mängd olika tjänster som är öppna året runt. Det finns flera kommersiella områden i närområdet med ett stort urval av anläggningar. Dessutom, närheten till staden Alicante innebär att invånarna kommer att ha alla varor i en storstad bara en kort bilresa bort.

  Utsikt från San Antonio
  De allra flesta av hemmen har vacker fri utsikt över Medelhavet.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier