Villa Terra, La finca 4 rum m trädgård, terrass och takterrass / Costa Blanca-Campoamor / Algorfa, La Finca golfbana / Algorfa / Spanien / Nyproduktion

Pris
379 000 €
Boarea
149,8 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
254 910

Terra villa är en väldesignad 3 sovrum villa belägen på La Finca golfbana, en exklusiv resort på Costa Blanca söder. La Finca golfbana har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Denna projekt erbjuder fantastisk panoramautsikt över dalen och ligger bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja. Villorna är byggda på tomter på mellan 440 och 620 m2, och alla har en egen pool och parkering.
Det finns 3 och 4 sovrum alternativ som finns i projektet med stor takterrass där du kan njuta av den fantastiska utsikten. Alla villor har preinstallation av A / C.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 7 bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  149,8 kvm
 • takterrass 46,55 m2, trädgård, terrass 38,70 m2, tomtstorlek 415m2
 • Rum
 • Tillträde
  Diskuteras
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  pre installation av TV och internet
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • La Finca golfbana är en exklusiv resort som ligger på Costa Blanca söder. La Finca har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Det är bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja båda erbjuder många kilometer av sandstränder och kristallklart vatten. La Finca tillhör kommunen Algorfa, en spansk charmig stad med alla de tjänster du kan behöva. Torrevieja är bara 10-15 minuters bilresa bort.
  La Finca Golf är lätt att nå med motorvägen AP-7.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier