Vista Azul Spa Punta Prima, 3 rum m trädgård / Costa Blanca-Campoamor / Punta Prima / Torrevieja / Spanien / Nyproduktion

Pris
1 370 000 kr
Boarea
70 kvm
Rum
2 sovrum
Våning
1 av 2
Referensnummer
257 178

Vista Azul Spa är en bostadsområde som består av 2 sovrum och 2 badrum bottenvåningarna med 2 stora terrasser och översta våningen med terrass, balkong och privat takterrass. Alla lägenheter kommer att ha underjordisk parkeringsplats.
Lägenheterna har i priset ett fullt utrustat kök med vitvaror och ljus, badrum med väggmonterad badrumsmöbler , ljus och glas duschvägg. Inbyggda garderober, golvvärme i vardagsrum och badrum och pre-installation av luftkonditionering.
Fantastiska bostadsområde med 2 pooler, en av dem med SPA, jacuzzi, gym, barn lekplats och gemensamma trädgårdar.
Vista Azul SPA är en idealisk plats att leva året runt, är på gångavstånd från köpcentret "Punta Marina", barer och restauranger. Privilegierat läge att njuta av havet och golfbanor og Villamartin , Campoamor och Las Ramblas, den perfekta kombinationen av avkoppling och sport.

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 18 bilder
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  70 kvm
 • Terrasse 73 m2, parkering i garage
 • Rum
 • Våning
  1 av 2
 • Tillträde
  Juni 2017
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  pre installation av TV och internet
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplatser i garage inkluderat
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Vista Azul i Punta Prima har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja.

  GOLFBANOR
  Nära Vista Azul hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor.

  SERVICE
  Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från Vista Azul.

  UTSIKT FRÅN PROJEKTET
  Alla lägenheter har utsikt över poolen och / eller trädgården som omger Vista Azul.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier