Sunrise Dune Beach, Bungalow, 3 rum m. trädgård / Costa Blanca - Torre de La Horradada / Pilar de la Horadada / Spanien / Nyproduktion

Pris
139 000 €
Boarea
63 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 av 2
Referensnummer
286 358

Sunrise Dune Beach, som ligger bare 150m fra stranden har bungalows med 2 sovrum och 2 badrum med trädgård och terrass samt duplex med 3 sovrum, 2 bad m trädgård och takterrass. Fastigheterna inkluderar golvvärme i badrummen, förinstallation till A/C och möjlighet att parkera på tomten. Här kan du njuta av den spanska solen och ta en promenad, bare 150m, till den fantastiska stranden Playa de Las Villas med fin sand.

Område: Torre de Horadada, Pilar de Horadada. Nära San Pedro och Mil Palmeras. Ca 15 min sör om Torrevieja och ca 1 time från Alicante flygplats.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 13 bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  63 kvm
 • Rum
 • Våning
  1 av 2
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats på tomt
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Bara 150m från Sunrise Dune Beach i Torre de La Horradada hittar du den vackra stränden Playa De las Villas. Bara en kort promenad bort kan du njuta av den charmiga hamn som skapar en bra atmosfär i charmiga pueblo Torre de La Horradada.

  SERVICE
  Sunrise Dune Beach ligger i ett lugnt område i gåavstand til hamnen i Torre de La Horradada, där du kan njuta av de många restauranger med fantastisk spanska gastronomi. Stormarknader och shopping ligger också i området och ca 1,5 km til Pilar de Horradada.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier