Lyxig takvåning vid havet / Villajoyosa / Villajoyosa, Alicante / Villajoyosa/la Vila Joiosa / Spanien / Nyproduktion

Exklusivt och unikt bostadskomplex med fantastiska vyer

Aqua Residencial Phase 1
Pris
445 500 €
Boarea/biarea
94,3/84,6 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
6 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
344 968

Aqua Residencial är ett exklusivt bostadskomplex som byggs i en unik miljö endast 100 m ifrån stranden. Bostadskomplexet kommer att bestå utav 71 toppmoderna bostäder med 1-4 sovrum. Detta innefattar lägenheter, radhus, duplexlägenheter och duplextakvåningar. Denna takvåning har 3 sovrum och 2 badrum, stort kök med rymligt ljust vardagsrum/matplats och direkt utgång till en delvist täckt terrass. På denna våning ligger även två av sovrummen och ett badrum, sovrummen har utgång till en täckt hörn terrass. En trappa leder dig upp till övre våningen och den privata takterrassen med Jacuzzi, här ligger även master bedroom som är en-suite.

Alla detaljer i detta projekt har noggrant valts ut för att ge alla bostäder det bästa tänkbara, design, material och utsikter. Värmeisolering, fullt installerad AC-enhet med kall och varm luft samt utrustade kök med b.la. induktionshäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn. Förstklassiga material från b.la. Porcelanosa och Saloni.

Hela bostadsområdet har maximal säkerhet genom ett videoövervakningssystem. Det gemensamma området är läckert designat med pooler, promenadströk och palmer,träd och buskar.

OMRÅDET

Mellan Alicante och Benidorm ligger den mysiga lilla staden Villajoyosa, känd för sin chokladfabrik, festivaler och vackert målade gamla fiskarhus. Antalet invånare är ca 30 000.

KOMMUNIKATIONER

20 minuter ifrån Aqua Residential finns Tram (spårvagn) som går mellan Alicante stad och Denia. Hållplatser finns b.la. Playa de San Juan, El Campello, Villajoyosa, Finestrat, Benidorm och Altea. Väldigt smidigt att ta sig runt samt till en rimlig kostnad. Motorvägen ligger ca 1 min bort och Alicantes flygplats 30 min bort med bil.

Vill ni veta mer eller boka en visning? Kontakta oss på Mäklarhuset Alicante, vi kan norra Costa Blanca!

Bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  94,3 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Biarea
  84.6 kvm
 • Bruksarea
  178.9 kvm
 • Rum
 • Våning
  6
 • Tillträde
  oktober 2019
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier