Nyrenoverad prisvärd lägenhet / Alicante / El Campello / Spanien

Hemtrevlig rymlig lägenhet med takterrass

Pris
133 000 €
Boarea/biarea
80/20 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Referensnummer
347 074

Mycket hemtrevlig renoverad lägenhet som ligger i Campello Pueblo, den gamla delen av kuststaden El Campello. Bostaden har 3 sovrum, ett av dessa har inretts och används som ett omklädningsrum/walk in closet med mycket förvaringsplats. Det finns ett stort badrum i lägenheten samt ett duschrum med toalett på takterrassen. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för både soffgrupp och matbord och här finns direkt utgång till balkongen. Lägenheten har genomgått en mycket genomtänkt renovering som har gett mer förvaringsutrymmen och plats. Köket är fullt utrustat och har plats till ett köksbord, här finns även en rymlig galleria med skjutfönster med möjlighet att skapa en patio utanför då det idag redan finns ett lagt golv. Här finns även en liten skrubb med tvättmaskin. Till bostaden tillhör en takterrass, med ett inbyggt sommarkök med kylskåp, duschrum med toalett samt ett rymligt rum som idag används som förråd, en utmärkt möjlighet att inreda som ett sovrum/gästrum. Takterrassen har el och vatten.

OMRÅDE

El Campello är en modern kuststad stad i norra delen av Costa Blanca, beläget cirka 13 kilometer norr om Alicante. Här finns 23 kilometer vita sandstränder med en vacker strandpromenad fylld med butiker, barer och restauranger och som tar dig ända till Playa de Muchavista och Playa de San Juan. Hamnen som ligger i bukten har en livlig fiskmarknad. Här bjuds på ett fantastiskt medelhavs klimat med nästan 3000 soltimmar i året och en genomsnittlig temperatur på 20 grader, området är omringad av berg som skyddar mot de kalla vindarna på vintern. El Campello är populärt för vattensporter såsom SUP padel och windsurfing. Året runt ordnas marknader med färska lokala grönsaker, kläder och mycket annat.

El Campello har bevarat sina traditioner och festligheter, en av de största fiestorna är "Moros y Cristianos" som tar en tillbaka till medeltiden då en kampen utspelades mellan morerna och de kristna. Inför morernas ankomst till El Campello bygger de kristna trupperna upp tält längst stranden för att skydda El Campello och dess invånare. Varje år fylls gatorna med glada människor, parader, dans och musik. Fiestan är en hängiven och händelserik festival som varar i 2 veckor och tar en tillbaka till medeltiden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna till hela norra Costa Blanca är mycket goda med TRAM (spårvagn) som går mellan Alicante stad, Playa de San Juan, Muchavista,
Benidorm, Villajoyosa, Albir, Altea, Calpe och Denia.

10 min med spårvagn (TRAM) till Playa de San Juan.
20 min med spårvagn (TRAM) in till Alicantes City.
30 min med spårvagn (TRAM) till Benidorm.

Vill ni veta mer eller boka en visning? Kontakta oss på Mäklarhuset Alicante, vi kan norra Costa Blanca!

Bilder
Sponsrade länkar
vardagsrum med matplats
rymlig välkomnande hall
vardagrum
balkon , utgång från vardagsrum
sovrum 1
sovrum 2
badrum
duschrum med toalett på takterrassen
fullt utrustat kök
galleria
trappupgång
takterrass
sommarkök med kylskåp
utsikt från takterrass
fasad
Visa alla 21 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • sovrum (Entréplan)
  Rymligt dubbelrum
 • sovrum (Entréplan)
  dubbelrum
 • sovrum (Entréplan)
  mindre sovrum som idag används som walk in closet
 • rum (Ovanvåning)
  Rum på takterrass som idag används som förråd, kan lätt användas som sovrum eller gästrum
 • vardagsrum (Entréplan)
  Stort vardagsrum/matplats med utgång till terrass
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  80 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren)
 • Takterrass
 • Biarea
  20 kvm
 • Rum
 • Våning
  2 av 2
Balkong
 • Liten balkong mot gatan med utgång från vardagsrum/matlplats
Terrass
 • Takterrass som delas med grannen, kan lätt skiljas av med en vägg. Här finns tillhörande bostaden, täckt sommarkök, toalett med dusch, rum som kan inredas som sovrum/gästrum
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Offentlig parkering på gatan, alltid mycket ledig plats
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier