Toppmodern villa med fantastisk takterrass / Alicante / Finestrat / Spanien / Nyproduktion

Toppmodern villa med takterrass och vackra utsikter

Finestrat Hills
Pris
420 000 €
Boarea/biarea
176,6/189,7 kvm
Tomtarea
428,9 kvm
Totalareal
366.3 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
341 500

Denna toppmoderna villa med vackra vyer och privat pool i trädgården kommer att ha 3 sovrum, 3 badrum och en öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. Köket är fullt utrustat och har en praktisk och stilfull köksö. Stora fönster som tillför naturligt ljusinsläpp och solpaneler på taket för varmvattenberedaren. Väl genomtänkta utrymmen och hög kvalité i materialval. Villan kommer att erbjuda en fantastisk takterrass med plats för sittgrupp och solstolar. Trädgården kommer att bestå utav en stor terrass, saltvattenpool, utekök och grillplats.

OMRÅDET

Finestrat är en mysig liten pittoresk by strax ovanför Benidorm, en blandning av berg och hav gör Finestrat till något alldeles speciellt. Endast 6km till stranden och med närhet till ett utav europas största vattenland (Aqualandia) samt nöjesparkerna Terra Mitica och Mundomar, gör att det finns oändligt med spännande utflykter och upptäckter att göra i och kring Finestrat.

KOMMUNIKATIONER

Tram (spårvagn) går mellan Alicante stad och Denia. Hållplatser finns bla i Playa San Juan, El Campello, Villajoyosa, Finestrat, Benidorm och Altea. Väldigt smidigt att ta sig runt samt till en rimlig kostnad. Finns även flera bussavgångar om dagen.

5 min med bil till en stor handelsplats där det bland annat finns ett köpcentrum (C.C La Marina) med över 80 butiker och restauranger som bla, Media Markt, Jysk, H&M, Zara osv.
3 min med bil från bostadsområdet finns även en väldigt trevlig Go-Kart bana.

Bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Bottenplan består utav 1 sovrum, 1 badrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Övreplan består utav 2 sovrum, 2 badrum och en terrass på 16,90 m2. Takterrass på 46,26 m2.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  176,6 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Biarea
  189.7 kvm
 • Bruksarea
  366.3 kvm
 • Rum
 • Fastighetsbeteckning
  Finestrat Hills villa C
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Privat saltvattenpool, utekök och grillplats.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  428,9 kvm (Tomtareauppgifter enligt ritning(ar))
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Småhus
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier