Duplexlägenhet med trädgård i en magisk atmosfär / Alicante / Finestrat / Spanien / Nyproduktion

Duplexlägenhet med trädgård i en magisk atmosfär

Camporrosso Village
Pris
230 000 €
Boarea
187,3 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
354 497

Denna fantastiska duplexlägenhet kommer att vara klar i början av år 2020 och kommer att bestå utav 2 sovrum och 2 badrum. 2 sovrum på entréplan och 1 stort rum som är 102,87 m2 på bottenplan med stora fönster. Det kommer att vara modernt med generösa fönsterpartier som tillför mycket ljus, stor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till de härliga terrasserna och trädgårdarna på entréplan. Trädgårdarna har gott om plats för sällskapsutrymme, utomhusmöbler mm, här kommer man att trivas året runt. Urbaniseringen kommer att erbjuda det mesta man kan tänkas önska. B la ett härligt poolområde som kommer att vara omgivet av vackra palmträd och grönskande trädgård. Poolområdet kommer att ha pooler, café, paddeltennis banor, lekplats för barn, gym och omklädningsrum.

Beläget mellan de fantastiska bergen och Medelhavet med närhet till b.la. professionella golfbanor, underbara ständer, vattenparker, vandring, camping och naturområden.

Vill ni veta mer eller boka en visning? Kontakta oss på Mäklarhuset Alicante, vi kan norra Costa Blanca!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 23 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  187,3 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Trädgård 22,05 m2 och terrass 13,73 m2 på framsidan av bostaden och en trädgård 60,72 samt terrass 14,92 m2 på baksidan av bostaden.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Samtliga bostäder har en tillhörande parkeringsplats i urbaniseringen som är stängd.
Ekonomi
 • Typkod
  520 Ägarlägenhetsenhet, bostad
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Området
 • Finestrat är ca 40 min från Alicantes flygplats och ett stenkast från Benidorm. En kort biltur på ca 4 min finner man en utav Costa Blancas största handelsplatser, med ett brett utbud av butiker, restauranger och storhandel. Kända stränder som har belönats för deras kvalitet, säkerhet, renlighet och service finns i närheten. Ett utav Europas största vattenland (Aqualandia) samt möjlighet att simma med delfiner i djurparken MundoMar. Allt detta ligger endast några minuter bort med bil.
 • Kommunikationer
  Tram (spårvagn) går mellan Alicante stad och Denia. Hållplatser finns bla i Playa San Juan, El Campello, Villajoyosa, Finestrat, Benidorm och Altea. Väldigt smidigt att ta sig runt samt till en rimlig kostnad. Finns även flera bussavgångar om dagen.

  4 min med bil till en stor handelsplats där det bland annat finns ett köpcentrum (C.C La Marina) med över 80 butiker och restauranger som bla, Media Markt, Jysk, H&M, Zara osv.
  2 min med bil från bostadsområdet finns även en väldigt trevlig Go-Kart bana.
  Endast 6 km från bostadsområdet ner till Benidorms fantastiska stränder.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier