Renoveringsobj. på andra linjen / Torrevieja C / Torrevieja / Spanien

Renoveringsobjekt med stor potential

Pris
95 000 €
Sovrum
3 Sovrum
Våning
3 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
356 164

Detta renoveringsobjekt ligger i Torrevieja centrum på andra linjen från stranden och hamnen. Lägenheten har en balkong med fantastisk utsikt över medelhavet.

När vi kommer in i lägenheten så möts vi av en rymlig hall. På vänster sida har vi det största sovrummet och rakt framför oss det separata köket. Vi fortsätter in i en korridor och hittar familjebadrummet på vänster sida och ett sovrum framför oss. I slutet av korridoren når vi den ljusa och rymliga loungen. Härifrån har vi tillgång till balkongen med en fantastisk utsikt över medelhavet samt ett sovrum och en WC.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Rum
 • Våning
  3
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Området
 • Den här lägenheten ligger i hjärtat av torrevieja, endast 100 m från stranden och hamnen. Här finns allt du kan tänkas behöva inom gångavstånd för en härlig tillbakalutad vistelse i den Spanska solen.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier