Bungalow nära Habaneras / Jardin del Mar / Torrevieja / Spanien

Härlig bungalow på markplan nära Habaneras shopping center

Pris
89 950 €
Boarea
ca 75 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
364 053

Denna bungalow på tre sovrum, ett badrum ligger utmärkt med gångavstånd till det gigantiska köpcentrumet, Habaneras och det populära vattenlandet Aquapolis. Fastigheten har en rymlig markplansterass och kommer med tillgång till ett välskött poolområde.

Vi når fastigheten via den soliga terassen. När vi kommer in i fastigheten så möts vi av en ljus och rymlig lounge med det separata välutrustade köket i den bortre änden. Från köket har vi tillgång till en patio med bra yta för förvaring. På vänster sida om loungen finns en korridor med tillgång till de tre sovrummen och ett familjebadrum som är placerat i centrum.

Fastigheten säljs hel- / delmöblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 12 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
  • Byggnadstyp
    Bungalow
Ekonomi
  • Upplåtelseform
    Ägarlägenhet
Området
  • Jardin del Mar är en populär urbanisation precis norr om Torrevieja centrum. Härifrån har du gångavstånd till Habaneras köpcentrum och Aquapolis vattenland. Avstånd till stadskärnan är ca 1,5 km och för denna sträcka finns mycket goda bussförbindelser.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier