Unikt & rymligt i ett plan / La Siesta / Torrevieja / Spanien

Unikt och rymligt radhus i ett plan

Pris
110 000 €
Boarea
90 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Referensnummer
367 040

Detta unika radhus ligger på en lugn och välskött gata nära naturreservatet i La Siesta. Fastigheten består av två bungalows som byggts ihop till en vilket skapar mycket goda ytor i ett våningsplan.

När vi kommer in genom grinden så möts vi av den soliga terassen. Framför oss har vi det mysiga uterummet. Vi kommer in genom ytterdörren och vi anländer i det välutrustade köket med matplats i öppen planlösning. På höger sida finns ett valv mot den mycket rymliga loungen som är hjärtat av huset. Dessa två ytor kombinerade skapar förutsättningar för att umgås avslappnat och i stora sällskap.

Via kök / matplats når vi ett av sovrummen med inbyggda garderober och ett mycket rymligt familjebadrum. Sovrum nummer två når vi via loungen. De båda sovrummen har tillgång till tvättstuga / förråd som är placerat imellan rummen.

Fastigheten är i klanderfritt skick och säljs möblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
  • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

    För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 21 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
  • Byggnadstyp
    Radhus
Ekonomi
  • Upplåtelseform
    Ägarlägenhet
Området
  • La Siesta är en väl etablerad urbanisation ca 4 km norr om Torrevieja centrum. Här finns alla typer av service och en bussförbindelse som tar dig till Torrevieja C med en buss som passerar varje halvtimme, idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen. Det här radhuset ligger i den bästa delen av La Siesta, precis bredvid naturreservatet och med alla typer av service i närområdet.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier