Radhus på hörna i söderläge / San Luis / Torrevieja / Spanien

Härligt radhus med 2 sovrum, 2 badrum i söderläge på hörntomt

Pris
77 000 €
Boarea
ca 65 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Referensnummer
371 031

Detta härliga radhus står på en hörntomt i söderläge på en lugn och välskött gata nära naturreservatet och betalpoolen i San Luis. Fastigheten har terass på markplanplan, 2 sovrum, 2 badrum samt källare.

När vi kommer in genom grinden så möts vi av den soliga terassen. Här finns en trappa ner till källaren som i dagsläget används som sovrum. Vi kommer in genom ytterdörren och vi anländer i en ljus och rymlig lounge med matplats och kök i praktisk öppen planlösning. På detta våningsplan finns ett badrum och ett sovrum som i dagsläget används som en extra lounge.

Vi går en trappa upp och hittar ytterligare ett sovrum och ett badrum samt takterrassen med vacker utsikt mot den omtalade rosa saltsjön.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 22 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
  • Byggnadstyp:
    Radhus
Ekonomi
  • Upplåtelseform:
    Ägarlägenhet
Området
  • San Luis är en väl etablerad urbanisation ca 5 km norr om Torrevieja centrum. Här finns alla typer av service och en bussförbindelse som tar dig till Torrevieja C med en buss som passerar varje halvtimme, idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen. Fastigheten gynnas av närheten till ett flertal restauranger och betalpoolen i San Luis.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier