Rymligt & Välskött Radhus / La Siesta / Torrevieja / Spanien

Rymligt & Välskött radhus med takterrass och markplansterrass

Pris
114 950 €
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
199 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
372 699

Detta rymliga radhus ligger på en lugn och välskött gata, nära naturreservatet i La Siesta. Fastigheten har terrass på markplan, takterrass och inglasad balkong.§ idealt för att kunna njuta av Spanien året runt. Bostaden är väl upprustad med moderna fönster och ett mycket funktionellt kök.

När vi kommer in genom grinden så möts vi av den soliga terrassen. På höger sida finns ett användbart förråd. Vi kommer in genom ytterdörren och vi anländer i den mycket rymliga loungen med matplats i öppen planlösning. I den bortre änden finner vi det separata, välutrustade köket. Här finns en skylight som ger ett behagligt ljusinsläpp i den här delen av fastigheten. På detta våningsplan finns ett sovrum och ett badrum med dusch.

Vi går en trappa upp och anländer i en passage. På vänster sida hittar vi två väl tilltagna sovrum. Det ena sovrummet har tillgång till en inglasad balkong. På höger sida om passagen finns ytterligare ett badrum med dusch och badkar.

Ytterligare ene trappa upp hittar vi takterrassen som bjuder på fantastiska vyer över de omtalade saltsjöarna och naturreservatet.

Fastigheten säljs möblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 23 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Radhus
Tomt/Servitut
 • Tomtarea:
  110 kvm
Ekonomi
 • Fastighetsskatt:
  199 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad:
  199 EUR/år
 • Upplåtelseform:
  Ägarlägenhet
Området
 • La Siesta är en väl etablerad urbanisation ca 4 km norr om Torrevieja centrum. Här finns alla typer av service och en bussförbindelse som tar dig till Torrevieja C med en buss som passerar varje halvtimme, idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen. Det här radhuset ligger i den bästa delen av La Siesta, precis bredvid naturreservatet och med alla typer va service i närområdet.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier