Fantastisk villa med pool / San Luis / Torrevieja / Spanien

Fantastisk villa med privat pool och takterrass med otrolig utsikt

Boarea
85 kvm
Totalareal
300 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2019-01-15
Referensnummer
373 305
Bostaden är såld!

Denna villa på Fantastisk villa med pool såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Torrevieja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av San Luis är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fantastiska villa ligger i San Luis på en lugn och lätt trafikerad gata med alla typer av service i närområdet intill den omtalade rosa saltsjön.

Vi når fastigheten genom en bred grind som låter oss parkera upp till två bilar på tomten. Framför villan finns en rymlig, upphöjd terrass med en trappa som tar oss upp på takterrassen. Här bjuds vi på en otrolig utsikt över den rosa saltsjön och bergen i bakgrunden. Under trappan till terrassen finns ett förråd. På baksidan av huset hittar vi poolen på 8*4 meter. I anslutning till poolen finns utomhusdusch och handfat med varmt och kallt vatten.

Vi kommer in i huset genom det mysiga uterummet med gott om plats för att sitta ned. Vi anländer i en ljus och rymlig lounge med matplats i öppen planlösning. På vänster sida hittar vi det separata välutrustade köket. Vi rör oss genom loungen och möts av en passage med tillgång till de båda sovrummen och ett familjebadrum. Det största sovrummet har privat badrum med dörr ut mot poolen.

På vänster sida om villan finns en trappa ned till källaren som i dagsläget används som förråd men som kan göras om till boyta vid behov.

Fastigheten säljs hel- / delmöblerad enligt inventarielista.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.