Påkostad villa vid rosa sjön / San Luis / Torrevieja / Spanien

Fantastisk villa med privat pool och takterrass på första linjen från rosa saltsjön

Pris
219 000 €
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
350 EUR/år
Totalareal
300 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
380 027

Denna fantastiska villa ligger i ett öppet läge i San Luis på en lugn och lätt trafikerad gata med alla typer av service i närområdet på första linjen från den omtalade rosa saltsjön. Bostaden har älskats av de nuvarande ägarna sedan 1993 och har utrustats samt renoverats löpande under dessa år. Fastigheten bjuder på två markplansterrasser, privat pool, takterrass och en fantastisk utsikt från båda våningsplanen.

Vi når fastigheten via den breda grinden på framsidan och anländer på parkeringsplatsen på tomten. Till vänster finns en upphöjd terrass med fantastisk utsikt mot bergen och sjön. Rakt framför oss har vi en charmig täckt terrass med konstnärliga vägg- samt takmålningar. Här finns tillgång till det första badrummet och till poolområdet med dusch och handfat på baksidan. En trappa upp möts vi av en mycket rymlig takterrass som bjuder på en fantastisk utsikt.

Vi kommer in i huset och anländer i en lounge med kakelugn och sovalkov. Vi fortsätter in till vänster och välkomnas av en mycket rymlig lounge med matplats i öppen planlösning. På höger sida finns det separata välutrustade köket med dörr ut mot den täckta terrassen. Vi rör oss genom loungen och anländer i en passage med tillgång till de två sovrummen och ett familjebadrum med dusch och badkar.

På framsidan finns en trappa ned till källaren som i dagsläget används som förråd men som designades för kontor. Ytan kan exempelvis användas till ytterligare sovrum, badrum eller hobbyrum.

Fastigheten säljs hel- / delmöblerad enligt inventarielista.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 33 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Villa
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  -Takterrass
  -Markplansterrass på framsidan och täckt terrass längs ena kortsidan
  -Utedusch och handfat
  -Pool på 8*4 m
  -Lättskött trädgård med plattor
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats på tomten.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea:
  300 kvm
Ekonomi
 • Skatt:
  350 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad:
  350 EUR/år
 • Upplåtelseform:
  Ägarlägenhet
Området
 • San Luis är en väl etablerad urbanisation ca 5 km norr om Torrevieja centrum. Här finns alla typer av service i närområdet och en bussförbindelse som tar dig till Torrevieja C med en buss som passerar varje halvtimme, idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen. Villan är lokaliserad på första linjen från den rosa saltsjön och med supemarkets samt restauranger inom gångavstånd.
Sponsrade länkar
Karta & platser
Klicka här för att börja använda kartan
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Reflections Restaurant
  250 m
  Star of India
  429 m
  Star Of India
  436 m
  Restaurante Villasalada
  436 m
  Luz de Luna
  437 m
 • Skolor
  Hitti
  791 m
  Kursus
  1,23 km
  CEIP Las Culturas
  2,23 km
  Gimnasia Torrevieja
  2,3 km
  Secondary School Torrevigia
  2,49 km
 • Mataffärer
  Mercadona
  438 m
  Washington Supermarket
  1,42 km
  Supermarket John Son's Supermercado
  2,33 km
  Supermercado E 46
  2,34 km
  HiperBer
  2,78 km
 • Kommunikationer
  San Luis
  360 m
  Ctra. CV-905 - Mercadona
  400 m
  Los Balcones
  1,52 km
  El Salado Vuelta
  1,62 km
  El Salado Ida
  1,64 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - San Luis
 • 360 m
 • 5 min
 • 3 min
 • 7 min
 • Hav
 • 4,86 km
 • 13 min
 • 23 min
 • 1 tim 27 min
Området

San Luis

I natursköna San Luis har du de flesta typer av service inom gångavstånd och goda kommunikationer till Torrevieja centrum samt Habaneras shopping center.

Lugnt och skönt med närhet till natur och förnödenheter

San Luis är ett väl etablerat område 5 km norr om Torrevieja centrum. Här finns ett stort urval av restauranger & barer inom gångavstånd bland annat Spanska, Asiatiska och Svenska. Dessutom bank, veterinär, frisörer, försäkring, bensinmack och mataffärer. Området är lugnt, öppet och fördelningen mellan fasta boenden / fritidsboenden är ungefär 50/50. Längs den östra sidan av San Luis sträcker sig ett stort naturreservat med härliga promenadstråk och cykelstigar runt saltsjön.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i San Luis idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Kommunikation

Busslinje till Torrevieja centrum med en buss som passerar ca var 40:e minut 35 minuter till Alicante flygplats 10 minuter till Stranden

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier